Voordat ik begin te schreeuwen van enthousiasme over dit nieuws, wil ik jullie eerst meenemen naar een ‚Äėtrip down memory-lane‚Äô. Ik denk dat ik een schattige 5 √° 6 jarige was¬†?. Ik hoorde voor het eerst,¬†over het adembenemende shot van Isla Nublar, de prachtige score¬†? van John Williams! En ik hoorde voor het eerst het geluid van een baby olifant¬†?, dat beter bekent zou worden als het iconische geluid van een t-Rex¬†?. Door deze film werd Steven Spielberg in no-time mijn favoriete regisseur! En blijft Jurassic Park √©√©n van mijn favoriete films aller tijde! En nu met de release van de nieuwe Jurassic World: Fallen Kingdom trailer¬†? en het nieuws dat er eindelijk Jurassic Park Funko Pop! aan komen, is de tijd aangebroken om het daar eens met jullie over te hebben. De trailer nog niet gezien? Check hem hieronder!

Het duurde een tijdje maar het ziet er naar uit dat Funko toch eindelijk met Jurassic Park in zee gaat! Na geruchten dat CEO Brian Mariotti geen Jurassic Park Funko Pop! wilde, ziet het er naar uit dat men toch van gedachte veranderd is. ? Gelukkig maar! ? En als we het laatste nieuws mogen geloven zullen deze Funko volgend jaar op de markt verschijnen!

Dr. Ian Malcolm. Malcolm is een wiskundige die gespecialiseerd is in een tak van de wiskunde die bekend staat als ¬īChaos Theory¬ī. Deze man die zijn fantastische speech gaf over dat het leven altijd zijn weg vindt, krijgt hierbij zijn eigen welverdiende Funko. Aangezien er nog geen plaatjes van de daadwerkelijke Funko zijn. Heb ik om jullie geheugen op te frissen plaatjes van de desbetreffende karakter uit de film.

Ian Malcolm

Dr. Alan Grant. De Dinosaurman! De Paleontoloog uit het eerste deel die na het verschrikkelijke ongeluk de kinderen onder zijn hoede neemt.

Dr. Alan Grant

John Hammond. De eigenaar en bedenker van Jurassic Park. Achja, iedereen maakt fouten.

Dennis Nedry. Deze computer programmeur die door geld problemen de verkeerde deal sloot en daardoor tientallen levens kosten waaronder die van hemzelf.

Sommige Dinosauri√ęrs krijgen ook hun eigen Funko. Waaronder de slimme en snelle Velociraptor, de ¬īspuug¬īlelijke Dilophosaurus en de koning¬†? van allemaal; de Tyrannosaurus-Rex!

We krijgen ook een Jurassic Park Jeep waar je waarschijnlijk je Pop! in kan neer zetten. ? Ik hoop dat ze voor deze iconische jeep gaan!

Jurassic Park Jeep

Als ik deze lijst zie wordt ik al best enthousiast. Al zijn er wel sommige karakters die ik mis, en zelfs dinosauri√ęrs. Het kan nog zo zijn dat die nog aangekondigd worden. Het zou namelijk ook wel leuk zijn om de mede collega van Grant, Ellie Sattler aan de verzameling toe te voegen. Of wat dacht je van Samuel L. Jackson¬īs karakter Ray Arnold. De bad-ass jager Robert Muldoon¬†? zou ook een ¬īslimme¬ī zet zijn. Zelfs de kinderen Lex¬†? en Tim¬†? Murphy zouden een leuke toevoeging zijn. En met een Gallimimus, Triceratops, Parasaurolophus of een Brachiosaurus¬†? die je in een Super Sized uitvoering kan uitbrengen, kan je je eigen Jurassic Park beginnen! Er is natuurlijk een grote kans dat √©√©n van deze als exclusief worden uitgebracht en daardoor niet op de lijst staan! Maar wat denk jij? Sta jij de springen op een Jurassic Park Funko? Wie zou jij als Funko willen hebben of wie zie jij het liefste toegevoegd worden aan deze lijst? Laat het ons weten! Ga ik voor de zoveelste keer weer genieten van Jurassic Park!!!¬†?