Funko Pop komen voor in vele versies, van groot naar klein, Glow In The Dark tot Clear, noem het maar op! Met zoveel versies is het moeilijk bij te houden wat nou wat is. Geen zorgen  daar is het internet voor, of nu ik dan. In deze blog zullen we het hebben over de Funko Pop Chase! ? Wat al best mysterieus klinkt, en dat hoort ook precies bij deze versie van de Funko Pop. Chases worden verstopt tussen de normale Funko Pop en geleverd aan de winkels.

Oke, een Chase is dus behoorlijk speciaal! Maar hoe herken je hem nou? ? Vrij simpel! Deze hebben namelijk een speciale Chase sticker op het doosje, waarvan je ook wel weer wat versies hebt. Maar het komt er gewoon simpel weg op neer dat er heel groot CHASE op staat. ?

Chase Stickers

Het verschil tussen een normale Funko Pop en een Funko Pop Chase is ook erg overduidelijk. Soms heeft de Chase versie bijvoorbeeld een zwaardje in de hand, of is heel de Pop in een andere kleur. Er zit in ieder geval een verschil in de Funko Pop met de normale versie. We hebben een paar voorbeelden voor je!

Dit is de normale Funko Pop van Frodo Baggins uit The Lord of the Rings.?

En dit de Funko Pop Chase versie. Zoals je hier al kan zien valt de sticker ook al snel op! ?

De normale Funko Pop van Pennywise. ?

En de Chase versie daarvan, in Sepia style! Overigens is deze, vanwege beëindigen van de licentie op de Chase variant, erg moeilijk en een stuk duurder te verkrijgen!

Zo hebben we de welbekende Crash Bandicoot als normale Funko Pop.?

En de flocked versie. Je zou zeggen dat dit ook een Chase is, maar dat is het niet… Meer over flocked Funko Pops lees je hier!

Hier bij funkopops.nl hebben we bijvoorbeeld Captain Salazar als Chase…

Captain Salazar Funko Pop

Die er erg cool uitziet en erg verschillend is van zijn originele variant! ? Voor al onze Funko Pop Chases die momenteel beschikbaar zijn kijk hier!

Zoals ik al zei, worden Chase Funko Pops gevarieerd naar de retailers verstuurd. Wat voor de verzamelaar een nadeel kan zijn omdat veel winkels de Chases verkopen voor een duurdere prijs. Wij houden het eerlijker door de Chases gewoon bij de normale Funko Pop te koop te zetten. Waardoor ook jij niet weet welke bij je aan de deur geleverd zal worden. Het maakt het lastiger om er één in handen te krijgen, maar dat maakt het sparen juist extra leuk. ? Plus hoef je niet tientallen euro’s meer neer te leggen om er eentje toe te voegen aan je verzameling!

Hopelijk ben je wat wijzer geworden wat nou een Chase is, en ben je net zo enthousiast geworden als mij om er eentje aan je verzameling toe te voegen! ? Hoeveel Funko Pop chases heb jij in je collectie?