Het is zover! De London Toy Fair 2020 is begonnen! Funko heeft enorm veel items bekend gemaakt die je zeker niet mag missen!

De London Toy Fair is de grootste speelgoed, spel en hobby beurs van het Verenigd Koninkrijk. 😎 De beurs duurt drie volle dagen. Er zullen meer dan 260 bedrijven aanwezig zijn op de beurs. Funko heeft speciaal voor de London Toy Fair 2020 enorme sets met aankomende funko pops en andere funko items onthuld. 😍 Fans waren verrast over een flink aantal van de aankomende Funko series zoals Batman: Forever, Dinosaurs en Masters of the Universe. 🤯 Sommige van onze favoriete Funko pop onthullingen waren Darth Vader, 10″ Skeletor, Weezer en Killer Klowns from Outer Space. 🤑 We zijn oprecht verrast over hoeveel muzikanten er werden aangekondigd en we vinden het geweldig dat ze niet alleen van een specifiek muziekgenre zijn, Er zullen bijvoorbeeld pop, country en metal pops verschijnen. 🎸 We hebben ook een aantal interessante onthullingen zoals The Adventures of the Gummi Bears, The Craft en Slipknot. Fans werden tot slot erg blij gemaakt met de langverwachte pops van Murder She Wrote en Batman Returns. 🤗 Uiteraard hebben wij alle onthullingen voor jullie op een rijtje gezet! 😏

Harry Potter

Cyberpunk 2077

Voetbal

X-Men

Killer Klowns from Outer Space

The Craft

Black Widow

Wallace & Gromit

Spongebob Squarepants

American Psycho

Adventures of The Gummi Bears

The Legend of Korra

Fantasy Island

Murder She Wrote

Creepshow

Star Trek

Onward

The Great Mouse Detective

Hobbs & Shaw

Dinosaurs

Star Wars

Masters of The Universe

DC

Slayer

Slipknot

ZZ Top

Eazy-E

Motörhead

Ghost

Lil Wayne

James Brown

Willie Nelson

Salt-N-Pepa

Weezer

Aerosmith

Shania Twain

Funko Vinyl Soda

FunkoVerse

Dit waren alle onthullingen van De London Toy Fair 2020! Welke heb jij op het oog?

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!