Van London? gaan we zo door naar New York? waar van Zaterdag 17 Februari tot Dinsdag 20 Februari de New York Toy Fair heeft afgespeeld?. Natuurlijk was Funko daar wil op volle toeren bij, en hebben ze wel meer laten zien dan dat ze in London deden!? Dus geen tijd te verliezen, laten we meteen beginnen!

NYTF Moana Pop!

Laten we beginnen bij de Disney? afdeling en dan met deze nieuwe Moana Pop! Waaronder Moana in haar Ceremonie kleding, Te Fiti, Te Ka, Gramma Tala en de ‘Shiny?’ krab Tamatoa bij zullen zitten. Pua? en Hei Hei? zullen exclusief verkrijgbaar zijn bij Amazon!

NYTF Monster&Co Pop!

Monster & Co zullen ook weer terugkeren met deze nieuwe lijn aan Funko Pop! Sulley, Boo, Roz en de Sushi? Chef van restaurant Harryhausen zal je binnenkort kunnen toevoegen aan je collectie. Op Mike moeten we blijkbaar even wachten? maar om de pijn te verzachten zal er wel een Sulley Flocked beschikbaar zijn bij Toys”R”Us. Nu kan hij echt jouw eigen ‘Kitty’ worden!?

NYTF Nightmare Before Christmas Pop!

Het Trick-or-treat trio van Nightmare Before Christmas? zal ook zijn Pop! makeover krijgen. Lock, Shock en Barrel zullen een enge evenals schattige toevoegen zijn aan iedere collectie!

NYTF Aladdin MM

Na Star Wars krijgt blijkbaar Aladdin de Movie Moment behandeling. Ze maakte op Toy Fair alleen nog maar het Movie Moment ‘Aladdin’s First Wish?‍♂’ bekent maar zal er niet raar van staan te kijken als ze in de loop der tijd met meerdere momenten aankomen!

NYTF Winnie de Pooh Dorbz

Dorbz worden niet achtergehouden met deze collectie aan super schattige Winnie de Pooh Dorbz?. Van onder andere Winnie de Pooh natuurlijk maar ook Iejoor, Knorretje en Tijgetje met de lange ij. Er zal ook een blauwe Chase versie van Iejoor zijn en bij Walgreens zal een exclusieve pop van Winnie de Pooh met een honing emmer op zijn hoofd te vinden zijn.

NYTF Winnie de Pooh Dorbz

Bij Hot Topic kan je nog een Tijgetje Flocked versie scoren en bij Barnes & Noble een Flocked versie van Winnie de Pooh.

NYTF Hercules Pop!

Hercules voegt ze ook eindelijk toe aan de Funko familie!? Met deze Hercules Pop! waarvan ook een GITD Chase versie verkrijgbaar zal zijn. Phil zal aanwezig zijn voor de juiste training en er zal een hercules Ridez verkrijgbaar zijn waar hij op zijn beste vriend Pegasus zal zitten!?

NYTF Hercules Pop!

Meg en Hades zullen ook van de partij zijn waarvan Hades ook in een GITD Chase zal verschijnen bij Hot Topic. Er zullen ook ontzettend schattige baby? Hercules en Pegasus Pop! te koop zijn wanneer deze reeks uitkomt in Maart.

NYTF Wrinkle in Time Pop!

Ook van de aankomende film A Wrinkle in Time? zijn al Funko Pop! aangekondigd! Mrs. Whatsit, Mrs. Who en Mrs. Which zullen los overal verkrijgbaar zijn of je zou ze als 3-Pack bij Barnes & Noble kunnen aanschaffen.

NYTF Atomic Blonde Pop!

Actie-heldin Charlize Theron krijgt ook haar Pop! makeover met haar karakter uit Atomic Blonde. Lorraine Broughton zal 2 verschillende versies hebben. Daarbij zullen beide versies ook een Chase versie hebben. Dubbel Bingo!?

NYTF Mister Rogers!

Mister Rogers van het klassieke Tv-programma voor kinderen ‘Mister Rogers’ Neighborhood’ zal ook diverse Funko artikelen krijgen?. Hij zal een Pop! krijgen een Plush en een Pop! steutelhanger.Bij Barnes & Noble zal je een exclusieve Mister Roger met handpop kunnen kopen. En er zal een Funko Shop exlusive zijn!

NYTF MM 90’s Nick

Er zijn ook nieuwe Mystery Mini’s in aantocht van al je favoriete jaren 90 Nickelodeon series. Rugrats, Aaahh!!! Real Monsters, Ren & Stimpy, The Angry Beavers, CatDog, Hey Arnold! en The Wild Thornberry? zullen allemaal verkrijgbaar zijn in Maart met diverse exclusieve Mistery Mini’s bij onder andere Hot Topic, Toys”R”Us en GameStop.?

NYTF Nickelodeon Dorbz

Rocko, Reptar, en het chaotische stel Ren and Stimpy zullen ook als Dorbz verkrijgbaar zijn!

NYTF Doug Pop!)

De bekende Nickelodeon serie Doug krijgt ook zijn welverdiende reeks aan Pop! Figuren. Doug zelf, zijn trouwe hond Porkchop? en de liefde van zijn leven Patti? zal je binnenkort aan je collectie kunnen toevoegen. Porkchop zal je ook kunnen krijgen in een Flocked Chase versie. Quailman is verkrijgbaar bij Toys”R”Us en Quaildog bij Hot Topic!

NYTF Rainbow Brite Pop!

Een ander kinderprogramma dat haar Pop! make over krijgt, maar dan nu uit de jaren 80 is Rainbow Brite?. Ze zal samen met haar sidekick Twink in mei te koop zijn.

NYTF Jetsons Pop!

De animatie serie van Hanna-Barbara ‘De Jetsons?’ komen ook naar Pop! George, Astro en de huishoud robot Rosie zullen als Pop! in Mei verkrijgbaar zijn!

NYTF Gossip Girl Pop!

You’re nobody until you’re talked about

En dat gaat nu zeker wel gebeuren met deze Gossip Girl Funko Pop! Serena van Der Woodsen, Blair Waldof, Dan Humphrey, Nate Archibald en Jenny Humphrey zal je allemaal kunnen toevoegen aan je collectie in Mei.

You know you love me

NYTF Smallville Pop!

YAAASSSSSS!! Funko komt dan ook eindelijk met zijn reeks aan Smallville Pop! aanzetten. Clark Kent zal te koop zijn met of zonder Shirt.? Lois Lane, Green Arrow en Lex Luthor zullen hoe dan ook bij elke collectie passen!?

NYTF The Princess Bride Pop!

De klassieker The Princess Bride komt ook met zijn Funko Pop! debuut met tijdloze karakters als Inigo Montoya, Westley en Buttercup. Er zal ook een Chase versie zijn van Westley waar hij ook zijn iconische masker draagt!?

NYTF Pickle Rick Plush

En er is natuurlijk niks aan zo een Toy Fair wanneer Funko geen nieuwe Rick & Morty producten laat zien. Dus bij deze de Pickle Rick? Galactic Plushies met maar liefst 4 verschillende gezichtsuitdrukkingen. ?HEBBBUUUHH!!?

NYTF Pee-wee Playhouse Pop!

Een andere gek? waarvan Pop! werden aangekondigd zijn van niemand minder dan Pee-wee Herman! Hijzelf krijgt een Pop! samen met Yvonne, Chairry en Pterri.

NYTF Jurassic World: Fallen Kingdom Pop!

Hoewel de film pas in Juni uitkomt heeft Funko wel alvast de Pop! voor de aankomende Jurassic World: Fallen Kingdom film? laten zien. Owen, Claire en Blue kan je alvast als voorproefje in Mei aan je collectie toevoegen!

NYTF SW:LJ Blind Bag Keychain Plush

Natuurlijk zijn er ook nieuwe Star Wars artikelen namelijk Blind Bag Keychain Plush! Verzamel ze alle 8 Chewbecca, BB-8, Rey, Porg, Finn, Stormtrooper, Kylo Renn en First Order Droid.

NYTF Super Troopers Pop!

Een andere klassieker die een Pop! reeks krijgt is Super Troopers. In Mei kan je veteraan Ramathorn, Mac en de luide radio operator? Farva verzamelen!

NYTF WWE S7 Pop!

Even een kleine sportbreak met deze WWE? Pop! van Jake “the Snake” die ook een chase versie zal hebben. Shawn Michaels zal je ook kunnen toevoegen in zijn Wrestle Mania XII outfit.

NYTF WWE S7 Pop!

Lex Luger en Surfer Sting zijn exclusief als 2-pack te halen bij FYE!

Maak jezelf alvast helemaal klaar voor het Major League Baseball seizoen met de volgende Pop! van je favoriete spelers: Robinson Cano, Jose Altuve, Anthony Rizzo, Francisco Lindor, Bryce Harper, Mike Trout, Mookie Betts, Yadier Molina, Clayton Kershaw, Chris Sale, Noah Syndergaard, Max Scherzer en  vele vele andere. (Can’t Google them all, ain’t nobody got time for that?)

NYTF Game of Thrones Pop!

Oké, weer genoeg bewogen! Nu lekker op de bank zitten en Game of Thrones weer Bingewatchen?. En wanneer je toch bezig bent check deze nieuwe Pop! dan even van Daenerys Targaryen en Jon Snow. Plus je kan ook eindelijk Davos Seaworth aan je collectie toevoegen. Daarnaast is er ook nog deze Pop! Deluxe van Daenerys Targaryen on Dragonstone Throne?!

NYTF Hellboy

En we duiken de Superhelden wereld in beginnend met Hellboy!? Je kan Hellboy en Abe Sapien Vynl figuren in een 2-pack verkrijgen. Maar ook Dorbz van Hellboy, Abe Sapien en Hellboy met horens en daarbij nog een Abe Sapien Dorbz GITD Chase versie.

NYTF Deadpool Keychains

Een andere populaire Superheld, of moet ik anti-held zeggen, is Deadpool?! En ook hier zetten Funko flink zijn tanden in bijvoorbeeld met deze vette sleutelhangers!

NYTF Deadpool Pop!

Natuurlijk mogen de Pop! niet ontbreken en ze zijn echt heel cool. Wat dacht je van deze sexy pose Deadpool.? Of Deadpool verkleed als Bob Ross? van de Deadpool 2 teaser trailer! Hij komt ook in contact met zijn innerlijke clown? en is hij klaar om naar dromenland te gaan in zijn slaapoutfit?! Ze zullen ergens in Mei te koop zijn wanneer ook de nieuwe film in de bios zal draaien!?

Deadpool Scooter

En als je toch met de Pop! bezig bent voeg deze Rides dan ook maar meteen toe aan je winkelwagen!?

NYTF Deadpool Funko

Ook zullen er Vynl! Figuren zijn van Deadpool en Cable. En ook zullen deze 2 Deadpool SuperCute? plush op de markt verschijnen! I WANT IT ALL!!!?

NYTF Marvel Future Fight Pop!

Ook zal de Marvel-Future Fight Pop! reeks weer aangevuld worden met Sharon Rogers als Captain America?? en Amadeus Cho als de Hulk!

NYTF X-Men Pop!

Je kan je X-Men Pop! team laten versterken door Cable, Colossus, Domino en Negasonic Teenage… what the shit?!?

NYTF Black Panther Pop!

Marvel’s laatste bioscoop hit: Black Panther zal ook weer 2 nieuwe Pop! figuren van T’Challa krijgen.

NYTF Overwatch Pop!

De Overwatch Pop!? lijn wordt ook aangevuld met onder andere deze 6 figuren: Junkrat, Mercy, Sombra, Zenyatta, Zarya en Roadhog!

NYTF Overwatch Pop!

Je kan ook een Translucent Sombra verkrijgen bij Hot Topic en een blauwe versie van Mercy bij Gamestop en ThinkGeek.

NYTF Overwatch Pop!

Bij Wallmart kan je ook een exclusieve blauwe D.Va verkrijgen met een kleine versie van Meka die je erin kan zetten!! Hoe vet is dat!!!?

NYTF Grease Pop!

Ja we krijgen behoorlijk wat klassieke Pop! die we aan onze collecties kunnen gaan toevoegen waaronder deze van Grease! We krijgen maar liefst 2 versies van het liefdeskoppel? Danny Zuko en Sandy Olsson.

Go grease lightning

NYTF Coming To America Pop!

Coming to America komt ook naar Pop!? Prins Akeem en zijn hulpje Semmi zullen dit jaar als Pop! op de markt verschijnen. Maar bij Target kan je nog een gouden versie van Hakeem krijgen en een normale Akeem die beide werkzaam zijn bij McDowells. Randy Watson zal beschikbaar zijn bij de Funko Shop!?

De Rock Candy lijn wordt aangevuld met deze Harry Potter karakters. Harry Potter met profetie bol, Ron Weasley in zijn Zwerkbal uniform, Voldemort en Albus Dumbledore kan je ook aan je collectie toevoegen. Bij Barnes & Noble kan je Neville met het zwaard van Gryffindor vinden en bij de Funko Shop Sirius Black in zijn Azkaban uniform.

NYTF Stranger Things Pop!

Er komen ook weer een hoop Stranger Things Pop! aan. Zwevende Eleven, Steve met een zonnebril op, Bob, Billy en Hopper die blijkbaar een zware dag achter de rug heeft. Een speciale Steve die door de Upside down? wandelt is te verkrijgen bij Hot Topic. Bob in zijn Halloween kostuum?‍♂ kan je vinden bij Gamestop.

NYTF SNL Pop!

Lonely Island en Justin Timberlake D*ck in a box? duo van SNL zijn zometeen verkrijgbaar als Funko Pop! Samen met andere sketches van het bekende programma. Stefon, More Cowbell en David S. Pumpkins! Waarvan de laatste ook in een 3-pack GITD met skeletten zal verschijnen in de Funko Shop.

NYTF Bendy and the Ink Machine Pop!

De tweede Pop! reeks van Bendy and the Ink Machine zal ook in Maart op de markt verschijnen. Sammy Lawrence, Searcher, Ink Bendy en Dead Boris mogen absoluut niet in je Bendy collectie ontbreken. En als je helemaal extreem wil gaan kan je ook nog even naar Gamestop om Bendy with Wrech in te slaan.

NYTF FNAF Vinyl

Five Night At Freddy’s was ook aan het griezelen? bij de Toy Fair met bijvoorbeeld deze Vinyl Figuren van Toy Freddy, Nightmare Freddy, Plushtrap, Foxy Pirate en Golden Freddy.

NYTF FNAF Super Racers

Daarbij is Five Night At Freddy’s ook de eerste die over de finishstreep scheuren met deze Super Racers!? Marionette, Lolbit, Golden Freddy, Cupcake, Chica en vele andere zullen in deze 5 cm grote karretjes zitten die gebaseerd zijn op de karakters uit de populaire game!

NYTF IT Pop!

Er komen ook maar liefst 13 nieuwe IT Pop! aan. De complete loser club? zal aanwezig zijn Bill, Ben, Richie, Eddie, Mike, Stanley en Beverly die op haar beurt ook een bebloede Chase versie zal hebben. Georgie wordt ook niet buiten gesloten en die zal ook een Chase versie hebben zonder arm!? Er zullen ook 3 nieuwe Pennywise Pop!? komen eentje zal verkrijgbaar zijn met Spinnenpoten, een ander met een afgehakte arm zal exclusief bij Amazon te vinden zijn en een andere met een koevoet door zijn hoofd zal alleen te koop zijn bij FYE!

NYTF IT Plush

Hoe creepy Pennywise ook is zijn deze SuperCute Plush toch wel, zoals de naam al zegt, super cute.  Er zijn 2 versies een lachende Pennywise en een monsterlijke Pennywise!

NYTF IT Action Figures

Er zullen ook actie figuren van de film verschijnen zodat je zo meteen samen met de kids? de film kan na spelen. Er zijn 3 verschillende 3-packs zoals ze in het plaatje getoond worden.

NYTF Lara Croft Pop!

De koningin van de bad-ass gaming chicks: Lara Croft uit de 2013 reboot Tomb Raider krijgt ook haar welverdiende Pop!

NYTF Music Pop!

Heel veel gerespecteerde muzikanten zullen hun Pop! make-over ondergaan. Hier zien we onder andere Ed Sheeran, “Weird Al” Yankovic met zijn favoriete instrument de accordeon en “Weird Al” Yankovic van de muziekvideo ‘Fat’ zal alleen verkrijgbaar zijn bij FYE! Alice Cooper is ook van de partij met een hoge hoed en in een dwangbuis die alleen te vinden is bij Hot Topic.

NYTF Rocks Pop!

De bekende rockband Mötley Crüe? maakt hierbij ook hun Pop! debuut. Bandleden Nikki Sixx, Vince Neil, Mick Mars en Tommy Lee zullen zo bij jouw thuis een privé concert kunnen geven!

NYTF Bob Ross Plush

Bob Ross krijgt naast al zijn Pop! ook deze SuperCute plush!?

NYTF LOTR Plush

Ook de Lord of the Rings? krijgen SuperCute Plush! van Frodo, Sam, Gollum en Gandalf!

One Plush to rule them all!

NYTF Smallfoot Plush)

Helaas zijn er van alle Smallfoot artikelen alleen nog maar tekeningen maar we kunnen in ieder geval  20 cm grote SuperCute Plush! verwachten van Migo, Percy, Meechee, Fleem en Kolka. Migo is ook in een grotere versie verkrijgbaar van maar liefst 25 cm!?

NYTF Smallfoot Backpack

Ook kan je Migo overal mee naartoe nemen met deze, voor alle leeftijden, Migo rugtas!

NYTF Smallfoot Slippers

En krijg je daarbij nog koude voeten doe dan je, voor alle maten, Migo Slippers aan!

NYTF Ready Player One Pop!

En natuurlijk the best for last! De Ready Player One Pop! Het boek was geweldig en de film ziet er fantastisch uit! Dus het is meer dan logisch dat Funko meteen ingrijpt en de volgende Pop! aankondigt: Perzival, Art3mis, Aech, Sho, Daito, Iron Giant, Sorrento, Sixer en I-R0k.

NYTF Ready Player One Pop!

Je kan een bronzen versie van Perzival en 2 verschillende Sixer’s scoren bij Wallmart! Een koperen versie van Art3mis is exclusief bij Gamestop te verkrijgen en een doorzichtige Perzival bij Hot Topic!

NYTF Ready Player One AF&Vynl

Je kan ook actie figuren van Ready Player One aan je collectie toevoegen van Parzival, Aech, Art3mis en i-R0k. En je kan nu zelf in bezit raken van de sleutels? om Hallidays Easter Egg te vinden!

Nou dat waren dan eindelijk alle aankondigingen vanuit de New York Toy Fair en wat een lijst was het zeg! Bij funkopops.nl krijgen wij, buiten de Amerikaanse exclusives, alles op voorraad! De meeste Funko Pops en andre Funko producten zullen tussen juni en september 2018 binnen komen.

Wat vind jij het leukst? Wat zit er direct in jouw collectie? En wat laat je liever aan je voorbij gaan? En welke aankondigen vond jij beter die van London of New York? Laat het ons weten in de reacties beneden!!