Het is helaas tijd voor de allerlaatste exclusives van New York Comic Con 2019! Ben jij al klaar voor NYCC? Over een aantal weken zal het evenement plaatsvinden. Welke laatste Pops voeg jij toe aan je lijstje?

Borderlands

Funko brengt deze prachtige Butt Stallion Pop uit op NYCC! Het is de eerste Pop die Funko uitbrengt van dit personage. Butt Stallion heeft veel interessante details. Hij ziet er uit als een diamant gevormde eenhoorn. 🦄

Fortnite

Een nieuwe Pop van een van de meest populaire games op dit moment! Een Dark Voyager glow in the dark Pop zal deelnemen aan de line-up. Ben je een echte fortnite fan? Dan mag je deze zeker niet missen!

Avatar

Avatar: The Last Airbender word vaak beschouwd als een van de beste tv-shows ooit. Cabbage man is een icoon geworden onder de fans. Het is een grap die steeds terug komt. Cabbage man heeft namelijk een kar met kolen die hij verkoopt, maar de kar wordt steeds vernield door verschillende mensen en dieren.

Daria

Daria is een Amerikaanse animatieserie geproduceerd door MTV. Dit is Daria’s eerste Pop, waarschijnlijk zullen er meer personages verschijnen van de serie.

Samurai Jack

Samurai Jack is een Amerikaanse animatieserie die werd uitgezonden op Cartoon Network. Het zijn de eerste Pops van deze serie. Samurai Jack en Aku verschijnen samen als een 2-pack.

The Office

Dwight Schrute van The Office krijgt enorm veel liefde van de fans! Een paar weken terug bracht Funko een aantal Pops uit van The Office, Dwight kreeg de meeste versies. 🤗

Overwatch

Dit schattige hamstertje genaamd Hammond krijgt een speciale Pop! Wrecking ball 6 inch zal deelnemen aan de line-up in zijn biohazard skin. Ben jij een overwatch fan? Mis deze variant van Hammond dan niet!

Dragonball Z

Er zijn al een hoop Dragonball Z Pops, toch komen er meer Pops van deze populaire serie! De Pops bevatten enorm veel details. Het duo zal erg veel verkocht worden. Super Saiyan Vegeta met zijn krachtige Final Flash en Piccolo in lotus positie. Piccolo is aan het mediteren in zijn yoga positie en word geleverd op een standaard.

Disney

We zijn erg blij dat Mickey Mouse en Donald Duck worden toegevoegd aan de line-up! De Mickey Pop Ride word een zeldzaam item, met maar een aantal van 1500 stuks. Mocht je Mickey niet kunnen bemachtigen? Of is Donald je favoriet? Dan kun je Donald Duck nog aan je collectie toevoegen. 🌈

Pixar

We krijgen 2 nieuwe Disney/Pixar personages van Toy Story en Up. Er komt een Pop van Kevin naast het huis van Carl. Benson van Toy Story zal ook verschijnen als een exclusive.

The Simpsons

Je kunt weer een aantal Pops toevoegen aan je collectie van The Simpsons Treehouse of Horror! Vampire Mr. Burns en Evil Groundskeeper Willie komen met een New York Comic Con exclusive.

Hello Kitty

Net wanneer we dachten dat alle bekendmakingen waren gedeeld, brengt Funko toch nog een speciale Pop uit van Hello Kitty als Vrijheidsbeeld! Funko heeft niet veel Hello Kitty Pops uitgebracht, dus dit is zeker een mooie toevoeging! 👌

Tot zover alle exclusives van New York Comic Con 2019! Hoeveel Pops heb jij op het oog?

NYCC exclusives kan je begin oktober hier reserveren! Check regelmatig onze website voor updates!