Er zijn nog meer New York Comic Con exclusives bekend gemaakt door Funko!
Zat er niks leuks voor jou tussen bij de eerste reeks bekendmakingen? Kijk snel verder voor deel 2 van de New York Comic Con Funko exclusives!

The Green Hornet en Kato

De Pops van The Green Hornet zijn erg populair! Funko bracht eerder al een exclusieve Pop uit van The Green Hornet bij San Diego Comic Con. Hornet en zijn assistent Kato komen nu samen als een 2-pack naar NYCC. Perfect voor elke Green Hornet fan!

Missandei

De eerste Pop van Missandei is er dan eindelijk! Vele Game of Thrones fans hoopten op een Pop van dit personage.

Freddy Funko

Freddy Funko komt als politieagent naar New York Comic Con. Officer Freddy houdt een Funko koffie of thee vast in zijn handen. De eerste Freddy Funko Pop van dit evenement. We weten nog niet of er meer gaan komen, dat zullen we moeten afwachten. 😉

Babe Ruth

George Herman “Babe” Ruth was in 1927 de eerste speler die zestig homeruns in één seizoen maakte. Hij is nog altijd de enige speler die twee keer drie homeruns in een wedstrijd in de World Series sloeg. Ruth geldt in de Verenigde Staten als een van de grootste legendes uit de sportgeschiedenis.

Pigeon Mascot

Deze schattige duifjes zijn de officiële mascottes van New York Comic Con. Duiven spelen een grote rol in de stad New York, daarom heeft Funko besloten om drie versies van deze duiven uit te brengen op dit evenement. Ze verschijnen in drie verschillende varianten.

My Hero Academia

Wil jij je collectie compleet maken van My Hero Academia? Dat kan! Dabi en Hero Killer Stain worden al een tijd verkocht als custom Pops, maar dit keer kun je officiële Pops aanschaffen van deze personages.

Harry Potter

Deze Pops moeten Harry Potter fans zeker in hun collectie hebben! Een 6 inch Pop van Madame Maxine zal verschijnen op New York Comic Con. Een grote Pop voor een grote dame. Filch met Mrs. Norris zullen ook deelnemen aan de line-up. 😺

DC Comics

Verzamel jij alle chrome Pops van Batman? Dan mag deze roze kleur zeker niet ontbreken!

Funko brengt tevens nog een personage uit van DC Comics, namelijk Huntress!

PEZ

PEZ fans niet getreurd! PEZ iconen Mimic the Monkey en Pez Girl zullen ook worden toegevoegd aan de line-up.

Freddy Funko/Ron English

Ron English is ook wel bekend als ”The Godfather of Street Art.” Kunstenaar Ron English en Freddy Funko worden gecombineerd voor deze exclusieve vinyl figure.

Stranger Things

Zong jij mee met Suzie tijdens seizoen 3 van Stranger Things? Fans zullen erg blij zijn met deze Pop! 🎤

Rick and Morty

”Wubba Lubba Dub Dub!” Zorg ervoor dat je deze Rick and Morty Pops toevoegt aan je collectie.

The Warriors

Het is een gevecht om de straten van New York tussen verschillende bendes. The Warriors is een straatbende die er onterecht van beschuldigd wordt een rivaliserende leider te hebben vermoord. De Baseball Furies is een van de vele bendes. De Furies dragen Honkbal kostuums, compleet met een honkbalknuppel en ‘warpaint’. Naar aanleiding van de film werd ook een computerspel gemaakt.

Dit was nog niet alles! Er zullen snel meer NYCC exclusives volgen.
Welke Pops zou jij graag aan je collectie willen toevoegen? 

NYCC exclusives kan je begin oktober hier reserveren! Check regelmatig onze website voor updates!