Het is bijna tijd voor New York Con 2019! Dit betekent dat vele Funko fans op zoek gaan om de exclusieve Funko items te scoren van dit jaar. Ben je benieuwd welke Pops of andere items jij dit jaar kunt bemachtigen? Kijk dan snel verder!

Marvel

Marvel Comics viert zijn 80-jarig bestaan! In 1939 verscheen Marvel Comics #1 met de Human Torch en Namor The Sub-Mariner. Ter ere van acht decennia van de personages en epische verhalen brengt Funko nu een nieuwe reeks Pops uit van de klassieke Marvel Comics personages. En ja, we krijgen een nieuwe Stan Lee Pop als onderdeel van de line-up!

De orginele versie van Captain Marvel (Mar-Vell) en de orginele versie van SHIELD’S Nick Fury. Er zal ook een versie van Carol Danvers komen in haar orginele Ms. Marvel kostuum van de jaren 70.

Er zullen nieuwe Pops vanuit de MCU verschijnen. Iron Man van Avengers: Endgame en Stan Lee’s cameo verschijning van Guardians of The Galaxy: Vol. 2.

De NYCC line-up van Marvel rondt af met een stripboek versie van Dark Phoenix, samen met een T-Shirt!

Debbie Harry

Deborah Ann (Debbie) Harry krijgt een eigen Funko in haar witte jurk uit de jaren 70. Sommigen zullen haar misschien niet kennen, maar Debbie is voornamelijk bekend als zangeres van de new wave band Blondie.

Edgar Allan Poe

Meester van de Horror: Edgar Allan Poe! Eén van de grote Amerikaanse schrijvers en dichters. Hij was een van de eersten die vrijwel alleen korte verhalen en poëzie schreef 🙂

Jean-Michel Basquiat

Weer een nieuwe Pop uit de jaren 70! Basquiat was een graffiti kunstenaar en was tevens de eerste Afro-Amerikaanse schilder die wereldfaam vergaarde.

Keith Haring

Je kent ze vast wel, de vrolijke gekleurde poppetjes van kunstenaar Keith Haring! Zijn cartoonachtige schilderingen en tekeningen gingen onder andere over aids, drugs en apartheid.

Scott Pilgrim

Nieuwe 5-Star figuren van de film Scott Pilgrim vs. the World! Ken jij deze komische actie-fantasyfilm nog? Je kunt kiezen uit Scott Pilgrim, Knives Chau, en Ramona Flowers

Bluntman and Chronic

Jay and Silent Bob uit de jaren 90! Ook wel Bluntman and Chronic genoemd. Eindelijk krijgen ze hun eigen Pops! Net op tijd voor Kevin Smith’s reboot! 😀

Dune

Een 80 jaar oude sci-fi klassieker krijgt ook waardering, David Lynch’s Dune krijgt zijn eerste Pop in de vorm van Feyd Routha. Sting fans kunnen nu eindelijk deze Pop aan hun verzameling toevoegen!

Killer Klowns from Outer Space

Nog een klassieker! Killer Klown van Killer Klowns from Outer Space. Perfect voor je horror verzameling!

Back to the Future

Back to the Future krijgt een nieuwe exclusive met Marty McFly in zijn gele hazmat pak. Ook wel bekend als ”Darth Vader van de planeet Vulcan.”

2001: A Space Odyssey

We gaan nog even iets verder terug. Een sci-fi boek en film uit 1968 krijgt nu ook een Pop! Dr. Frank Poole van 2001: A Space Odyssey.

H.R. Pufnstuf

Clang, Cling and Witchiepoo van H.R. Pufnstuf! Een Amerikaanse televisieserie voor kinderen uit de jaren 60.

Hanna-Barbera

De Flintstones, Scooby-Doo en nog vele anderen werden geproduceerd door Hanna-Barbera. Je Hanna-Barbera Pop collectie kan nu uitgebreid worden met Clyde and Professor Pat 🙂

Community

Community fans opgelet! Britta verschijnt met haar eigen Pop! Een mooie toevoeging aan je Community collectie.

Doctor Who

Natuurlijk moet er ook een Doctor Who exclusive toegevoegd worden aan het lijstje! Tzim Sha (Tim Shaw) van Doctor Who komt met een exclusieve Pop!

Dit was nog niet alles! Er zullen snel meer NYCC exclusives volgen.
Zie jij al een Pop die je graag aan je collectie zou willen toevoegen?

NYCC exclusives kan je begin oktober hier reserveren! Check regelmatig onze website voor updates!