Funko is weer heftig aan de gang geweest tijdens de London Toy Fair 2018! Ze hebben weer talloze Funko producten bekend gemaakt en waar en wanneer ze te zien zijn! Er zijn er al een paar gelekt natuurlijk op de Funko Fans Facebook pagina, en ben je daar nog geen lid van waar wacht je dan op‚úĆ?! Word lid!

De Toy Fair is de grootste gespecialiseerde speelgoed-, spel- en hobbybeurs van het Verenigd Koninkrijk die jaarlijks eind januari plaatsvindt in Olympia Grand and West Halls, Londen. De showcase van de speelgoedindustrie verwelkomt meer dan 270 bedrijven die duizenden producten aan bezoekers presenteren, waaronder detailhandelaren, kopers, media en de bredere industrie. Een walhalla voor iedere verzamelaar dus! ?

Maar er is niks prettiger dan alles even op een rijtje te zetten. En daarvoor ben ik dan weer, dus klaar met dat getreuzel, laten we er meteen in duiken met de Care Bears oftewel in de volks mond: de Troetelbeertjes! ?

Care-Bears Toy Fair

We hebben alle 7 originele Troetelbeertjes! Van links boven naar rechts beneden hebben we Knuffelbeertje, deze knuffelaar zal ook een glitter¬†?¬†Entertaiment Earth Exclusive krijgen waardoor ze een echte knuffelaar word. Dan hebben we het giechelende Lachbeertje¬†?, die dag en nacht met je wilt lachen dankzij haar toegevoegde GITD chase. Zonnebeertje¬†?¬†zal met haar toepasselijke GITD chase versie altijd het zonnetje in huis zijn. Gelukkig is Slaapbeertje¬†?, een Funko Limited Edition, er ook die in de late avond uren lekker on opgemerkt zal blijven. Hartebeertje¬†?zal de enige Care-Bear Pop zijn met maar 1 uitvoering. Hij heeft er ook niet meer nodig om zijn liefde te verspreiden. De altijd mopperende Brombeertje¬†?¬†zal¬†naast zijn gewone Pop ook een Toys”R”Us flocked versie krijgen, al vrolijkt hij daar niet echt van op. En de altijd gelukkige Geluksbeertje¬†?¬†zal niet vergeten worden natuurlijk, deze geluksvogel krijgt zelfs een Glitter chase!

Nu tijd voor wat Mystery Mini’s! Deze Masters of the Universe schreeuwen gewoon om gekocht te worden. ? We hebben He-Man zelf, Skeletor, Man-at-Arms, Beast Man, Sorceress, Mer-man, Trap Jaw, Orko, Battle Cat en zoveel meer! Faker, Evil-Lyn en Stratos zijn FYE exclusives.

De Garbage Pail Kids maken hier ook hun Pop! debuut. Adam Bomb ?zal als enige een chase versie hebben. Een explosieve GITD chase om precies te zijn! Daarnaast zullen ook Ghastly Ashley, Beastly Boyd en Clark Can’t hun Pop! vinyl krijgen.

FNAF MM Toy Fair

Five Nights at Freddy’s komt met nieuwe Mystery Mini en Pop! De nieuwe Mystery Minis zullen verschillende versies hebben van je favoriete, angstaanjagende animatronics ? van onder andere Chica, Freddy, Bonnie, Foxy, Wolf, Little Joe, Magician, Ennard en meer!

FNAF Pop! Toy Fair

De Funko Pop! zullen bestaan uit Twisted versies van Freddy, Bonnie, Theodore, Hot Topic exlusive Stanley, Wallmart only Marionette, Chica, Gamestop only Ella, Foxy en Wolf. Krijg er al de kriebels van! ?

Marvel Toy Fair

Marvel komt ook met verschillende producten! Rock Candy van Hela en Valkrie. Een Wobbler van Gladiator Hulk. En een Pop! van Gwenom die er heel awesome uitziet! ?

Cuphead toy Fair

Cuphead joined ook de Mystery Mini gekte! Met Mystery mini’s van Baroness Von Bob Bon, Cagney Carnation, Hilda Berg, Djimmi The Great en veel meer! Met als Hot Topic exclusives Mugman, Grim Matchstick en Werner Werman en Gamestop only Beppi the Clown, Chauncey Chantenay en Cuphead in airplane!

Halo Toy Fair

Halo komt ook met nieuwe Pop! van Master Chief met Cortana en een Gamestop Only met een energy zwaard. Sgt. Johnson die ook een bad-ass chase versie zal krijgen! ODST Buck is ook van de partij. En Arbiter ?zal een goude versie hebben die te vinden zal zijn bij Best Buy.

Sailor Moon Toy Fair

Sailor Moon ?zal ook haar eigen Mystery Mini lijn krijgen met alle Sailor Scouts, Luna, Artemis en natuurlijk Sailor Moon zelf! Super Sailor Moon, Diana en Sailor Chibi Moon zullen te vinden zijn bij Hot Topic en Sailor Venus, Mistress 9 and Sailor Pluto bij Gamestop!

Miraculous Toy Fiar

Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir zullen ook deel van de Funko Pop! familie worden met Pop! Vinyls van Cat Noir met Plagg, Ladybug met Tikki en Hawk Moth!

Er zullen ook weer een paar Destiny 2 Pop! vinyls komen van onder andere Dominus Ghaul, Suraya Hawthorne met Hawk ?, Amanda Holliday en Warlock Osiris. Cayde 6 met gold gun en Emperor Calus zullen alleen te vinden zijn bij Gamestop. Als je in de buurt bent van een Best Buy heb je kans op een nieuwe versie van Ikora Rey. Amazon heeft Cayde 6 met een kip?en Bungie heeft een gouden Osiris.

OHSHC Toy Fair

De anime Ouran High School Host Club komt ook met Pop! Haruhi, Tamaki en Kyoya kun je binnenkort aan je collectie toevoegen!

RM dorbz Toy Fiar

Rick en Morty komt ook weer met heel veel nieuwe Funko producten aan! Dorbz van Rick, Morty, Mr. Meeseeks die ook een chase versie heeft, Snowball en Beth. Tinkles is een Hot Topic Exclusive en je kan een flocked Snowball scoren bij Gamestop! Funko komt ook met Rick and Morty pennen! Iets om over naar huis te schrijven!

RM mm Toy Fair

Er komen ook een heleboel Rick and Morty Mystery Minis als Scary Terry, Dr. Xenon Bloom, Morty met Armothy en Hemorrhage. Gamestop zal als enigste Vance Maximus, Supernova en Million Ants hebben. Target exclusives zijn Toxic Rick, Toxic Morty en Jaguar. En Hot Topic Cornvelious Daniel, Crocubot en Alan Rails.

RM plush Toy Fair

Een tweede golf ?met Pushies van Funko zullen Toxic Rick, Toxic Morty, Scary Terry, Krombopulos Michael, Snowball en Squanchy bevatten! Er zal ook een Pickle Rick Plushie met geluid en een Pickle Rick in Rat Suit Plushie verschijnen. PICKLE RICK!!!

Grote plushies zijn wel erg onhandig om overal mee te nemen. ? Daarom komt Funko met Rick and Morty Blind Bag Keychain Plush met Rick, Doofus Rick, Morty, Evil Morty, Mr. Meeseeks, Mr. Poopy Butthole, Snowball en Squanchy! Beth, Summer en Jerry zijn Hot Topic exclusive! Er komen ook weer wat Rick and Morty actionfigures van Scary Terry, Rick in Purge Suit, Morty in Purge Suit, Squanchy en Summer. En verzamel ze alle 5 om een Krombopulos Michael te maken!

Dat waren dan alle Toy Fair aangekondigde Funko producten en wat een lijst zeg! ? Er is in ieder geval voor ieder wat wils! Bij funkopops.nl gaan we al deze, buiten de USA exclusives, nieuwe Funko producten op voorraad krijgen! Dus waar kijk jij naar uit? En wat staat er binnenkort bij jouw in de kast?