Nog even een maandje wachten en dan is het zover, staan 1000 mensen weer in de rij om hun favoriete superhelden op het grote scherm te zien.? Avengers: Infinity War zal 25 april overal in de bioscoop draaien. En om je alvast een beetje hyped te maken, alsof we dat nog niet genoeg zijn, heeft Funko alvast zijn Infinity War Pop! laten zien.? En dit zullen ze zijn:

Zoals je kan zien zullen we Pop! kunnen verwachten van Thor, Black Widow, Corvus Glaive, Spiderman, Thanos, Captian America, Groot, Proxima Midnight, Hulkbuster, Ebony Maw, Vision, Cull Obsidian en vele vele meer!? En natuurlijk zijn er niet alleen maar Pop! artikelen maar ook Dorbz, Tees, Mystery Mini’s, noem het maar op. Dus aangezien dat al oud nieuws is wil ik jullie meer voorbereiden op de daadwerkelijke film. Waar ik ook zo mijn eigen ideeën en theorieën over heb. Laat ik jullie eerst weer even opfrissen met de trailer!?

Ja, komt dat onderbuik gevoel weer opdagen! Weer lekker helemaal hyped! Weer nieuwe dingen ontdekt? Of maakt het jouw niet zoveel uit, 1 keer zien is natuurlijk ook meer dan genoeg.? Nou veel mensen zullen daar met je over in discussie gaan. Iedereen heeft wel eens een bekende ‘trailer breakdown’ gezien. Waarin mensen een trailer helemaal binnenstebuiten keren om te kijken of ze subtiele dingen die de plot van de film verraden kunnen vinden.? Nou de mensen bij Marvel hebben die trailers vaak genoeg voorbij zien komen en veranderen daardoor heel vaak kleine dingetjes waardoor de verassing tijdens het kijken van de film nog groter wordt en het een heleboel mensen op het verkeerde been zet.? Wil je een klein voorbeeld? Oké, de populairste van dit moment SPOILER ALERT! is natuurlijk van Thor Ragnarok. Voordat ik het verklap check de trailer misschien zie je het zelf al! Kleine hint je mag skippen naar 1:45.?

En gevonden?? Zover ik mij kan herinneren verliest Thor een oog in Ragnarok! Dat zijn dus de subtiele dingen die Marvel verbergt. Spiderman die uit het gevecht op het vliegveld in Civil War geknipt is. Hetzelfde geld voor Quicksilver en Scarlett Witch in Age of Ultron. Dus persoonlijk ga ik niet meer echt van Marvel trailers meer uit. Al gebruik ik ze soms om mijn eigen theorieën te versterken, kijk ik ook een beetje naar wat ik zelf wil zien en wat de trailers, interviews, scene foto’s mijn voor gevoel geven. Dus laten we bij mijn eerste punt beginnen en dat is in mijn mening misschien wel het belangrijkst!

Infinity War Poster

DEATHS☠!!! Klinkt behoorlijk heftig, en dat moet ook! Infinity War zal een van Marvel grootste badguys ontwaken: Thanos!? En Marvel is behoorlijk losjes met karakters ‘dood laten gaan’. Denk aan Phil in The Avengers. Maar! Marvel Studios-baas Kevin Feige heeft al aangegeven dat er doden gaan vallen in de nieuws Avengers film! Als men Thanos echt eng en verschrikkelijk willen maken, zullen sommige karakters toch wel echt het stof moeten gaan bijten. En dan ook echt dood moeten blijven en niet door een steen weer tot leven gebracht worden.? Al is daar voor mijn 1 uitzondering op en dat is Vision. Zoals we weten is Vision tot leven gewekt met de Mind Stone, en dat is ook hetgeen wat hem in leven houd. Aangezien Thanos al zijn stenen wil zou hij deze met flink geweld van Vision ontnemen.? Maar ook daar hoef je niet echt heel diep over na te denken. Maar dit zijn de karakters in mijn mening die het einde van Infinity War niet gaan halen.

Pepper Potts

De eerste is Pepper Potts.?‍♀ Dit is vanwege 3 trailer momentjes.? De eerste is de scene van Thanos die Iron Man een klap verkoopt. Op een of andere manier is er iets aan deze scene dat me doet denken dat het niet Tony Stark is die in het Iron Man pak zit. En als ik kijk naar de houding en logisch nadenk aan mensen die toegang hebben tot het pak blijft Pepper Potts als enigste over. Scene 2 die me daaraan doet denken is de scene tussen Tony en Peter waarin Peter zijn excuses aanbied aan Tony. De scene setting ziet er erg hetzelfde uit als de vorige die ik beschreef en daarnaast, wat mijn 3rde scene is, zie je Tony in dezelfde setting met dezelfde kleding gehurkt ‘huilen’ om het zomaar te zeggen. Dus biedt Peter misschien zijn excuses aan omdat hij Pepper niet heeft kunnen redden?? We zullen zien.

Loki

Loki is meer een logische gedachtegang dan dat ik er al echt bewijs van heb. Loki werd ingeschakeld door Thanos om de Tesseract in handen te krijgen. In de trailers zien we al dat Loki de Tesseract overhandigt aan wie ik denk dat Ebony Maw is. Dus daarbij is zijn taak wel klaar en aangezien Loki erg van het springen van goed naar slecht is, denk ik dat Thanos toch niks meer aan Loki heeft dus hem maar net zo goed kan uitschakelen.?

De Guardians zijn een best grote groep en ik denk dat ze daardoor ook een makkelijk doelwit zijn om een van hun op te offeren voor de extra motivatie. ?Wie weet ik niet precies. Karakters die sowieso veilig zijn: Starlord hij is de motor van de groep no-way dat Marvel Chriss Pratt eruit knikkert, Groot? vanwege het feit dat hij al eens gesneuveld is dus geen impact op het publiek zal maken en Rocket Racoon, waar zal het team zonder hem zijn. Nee de karakters die een grote kans maken omdat ze een persoonlijke band met Thanos hebben zijn Drax, Gamora, Nebula en Mantis. En als ik mijn geld op iemand zou moeten zetten denk ik toch dat het Nebula wordt.?

Avengers Infinity War Still

Voor de rest is het lastig om echt iemand te kiezen. Persoonlijk hoop ik dat het in ieder geval heel spannend gaat worden met wie het einde zal halen en wie niet.? Karakters die in mijn mening sowieso veilig zijn, zijn de nieuwkomers Spider-man, Doctor Strange, Ant-Man, Bucky, Falcon en Black Panther. Black Widow zal het ook wel overleven omdat er net een solo film is aangekondigd. Captain America en Iron Man zullen het einde ook wel meemaken omdat ze er al vanaf het eerste moment zijn.  Al zal het wel erg tof en bruut zijn als een van hun aan het kortste eind trekt.?

Avengers Infinity War Logo

Voor de rest verwacht ik gewoon een vette film! Denk dat de grote oorlog wordt uitgevochten op Wakanda terrein omdat ik denk dat zich daar de Soul Stone bevind, wat ervoor zorgt dat ze daar in contact kunnen komen met hun voorvaders.? Thanos zal in het eind van deze film waarschijnlijk alle Infinty Stones in bezit hebben zodat de volgende Avengers film het daar meteen kan oppakken. Black Widow zal een total badass worden als ze iemand van de Black Order verwond of uitschakelt. In deze film zullen we ook onze eerste blik krijgen van Captain Marvel? of het nou in de film is of een after-credits scene. En natuurlijk het belangrijkste zal die een vers en nieuw begin betekenen voor de MCU!?

Dus wat denken jullie? Wat zijn jullie theorieën? Wat wil jij het liefst zien in dit actie spektakel? Of maakt het jouw niet zoveel uit en laat het je wel over je heen komen? Laat het ons weten in de reacties beneden!!?