YES! Funko begint dit jaar al goed, door meteen hun nieuwe vinyl figures aan te kondigen namelijk¬†?¬†HeroWorld!¬†?¬†Een lijn exclusief voor Target en Target.com. Met vari√ęrende werelden van jouw favoriete helden van verschillende franchise.

HeroWorld Logo

HeroWorld figures van ongeveer 10 centimeter zullen een perfecte toevoeging zijn aan je Funko collectie. Fans en verzamelaars van alle leeftijden, kunnen de figuren in 5-packs en 2-packs vinden om zo een eigen galerij van helden op te bouwen. Laten we snel een kijkje nemen naar onze eerste HeroWorld sets….

De eerste set zal denk ik meteen de populairste zijn, DC Comics. We trappen deze ‘HeroWorld’ meteen af met zijn 5-pack die bestaat uit de beroemde helden en heldinnen Batman, Superman, Aquaman, Wonder Woman en de Flash!¬†?

Natuurlijk zullen deze legendarische 5 van tijd tot tijd ook wat backup nodig hebben. Daarvoor zijn deze 2 hoogvliegers toegevoegd als 2-pack, Hawkgirl en Hawkman!

HeroWorld DC 2-pack

Er is ook een 2-pack toegevoegd met iconische badguys, The Joker en Lex Luthor! Want wat heb je nou aan helden als ze niemand hebben op tegen te vechten? ?

HeroWorld DC 2-pack

Een ander DC Comic franchise die de HeroWorld make-over krijgt is Teen Titans Go! De 5-pack bestaat uit Robin, Raven, Beastboy, Jinx en Cyborg!

HeroWorld TTG! 5-pack

Starfire en Blackfire zullen de collectie ook aanvullen met een 2-pack!

HeroWorld TTG! 2-pack

Batman, de lucky bastard, zal ook wederom hier weer in een 2-pack verschijnen samen met Nightwing!

HeroWorld TTG! 2-pack

De volgende franchise is die van de Power Rangers! Waarvan de 5-pack zal bestaan uit de Red, Pink, Blue, Yellow en Black Rangers! Go go Power Rangers! ??

HeroWorld Power Rangers 5-pack

Het team is natuurlijk niet compleet zonder de White Ranger en zijn Tigerzord!

HeroWorld Power Ranger 2-pack

En als kers op de taart de Green Ranger met zijn Dragonzord!

De monster jagers van de wereldberoemde animatie serie Scooby-Doo worden ook toegevoegd aan HeroWorld! Met de 5-pack die bestaat uit Scooby-Doo natuurlijk, Shaggy, Velma, Fred en Daphne. ?

HeroWorld Scooby-Doo! 5-pack

En ze moeten natuurlijk ergens op kunnen jagen! Daarom deze 2-pack met Snow Ghost en Ghost Clown! ?

HeroWorld Scooby-Doo! 2-pack

En de griezels Witch Doctor en Phantom zitten in deze 2-pack!

HeroWorld Scooby-Doo! 2-pack

Andere niet zo kindvriendelijke griezels die een HeroWorld make-over krijgen zijn de griezels uit Five Nights at Freddy’s! Met de 5-pack die bestaat uit Freddy, Chica, Bonnie, Foxy en Springtrap.

En omdat ze nog niet eng genoeg zijn worden Nightmare Foxy en Nightmare Freddy toegevoegd in deze 2-pack!

HeroWorld FNAF! 2-pack

En wil je dat je kids helemaal niet slapen vanavond dan heb je ook nog deze 2-pack met Glow Freddy en Glow Foxy! ?

We hopen bij funkopops.nl natuurlijk dat we deze HelloWorld Action Figures in ons assortiment zullen krijgen! Voorlopig zijn de HelloWorld figures alleen nog in Amerika bij Target verkrijgbaar, maar over een tijdje zullen deze zeker naar Europa gaan komen!

Dus wat vinden jullie van deze lijn!? Staat hij al meteen bij jullie op je verlanglijstje? Of wacht je op je eigen favorieten helden? Zo ja, wie zie jij dan het liefst een HeroWorld make-over krijgen? Laat het ons in de reactie weten! ?