Van de ene award gaan we naar de ander!? Een tijdje geleden was het weer tijd voor de TOTY?, de Toy of the Year Award. Waarin prijzen werden uitgedeeld over diverse categorieën van speelgoed van het jaar tot licentie van het jaar. De winnaars worden gekozen door de top of the bill in de speelgoed industrie. Rubie’s Jurassic World ?T-Rex Inflatable Costume won bijvoorbeeld de Award voor innovatief speelgoed van het jaar! En ik bedoel kijk nou, super vet of niet?!?

Star Wars ?won de licentie van het jaar, dat wordt gegeven aan een karakter of eigendom dat succes heeft gehad door zijn merk in de hele branche te verspreiden. Daarmee nam de LEGO Star Wars Millennium Falcon, the big one ja, de prijs mee voor specialistisch speelgoed van het jaar. Je hoeft er geen specialist in LEGO voor te zijn,? maar het speelgoed moet worden verspreid via speciaalzaken en niet in massa productie worden verkocht. Daar bleef het voor Star Wars niet bij wat de LEGO Star Wars BB-8 won de prijs bouwwerk speelgoed van het jaar en Star Wars Droid Inventor Kit creatief speelgoed van het jaar!? En het beste speelgoed van het jaar ging naar….*?tromgeroffel?*……. Fingerlings en L.O.L. Surprise! Blijkbaar zijn er twee kandidaten die deze prijs mee naar huis kunnen nemen!?

Fingerlings

Maar de meeste belangrijke award ging natuurlijk naar Funko!? Hun namen de award mee voor de People’s Choice Awards voor hun Mystery Mini’s!? Deze kleine verrassinkjes, verstuurd in dichte blind box, zijn behoorlijk populair bij de Funko verzamelaars. Niet wetende wat er bij je aan de deur geleverd zal krijgen, brengt dit een hele hoop spanning en opwinding met zich mee bij je aankoop! Met de aankondiging van de nieuwe Deadpool Mystery Mini’s en Funko’s People Choice Award kan dat niks anders betekenen dat de dubbel M’s steeds meer aandacht zullen krijgen in de toekomst!?

Deadpool Mystery Minis

Met meer dan duizenden van de kleine opdondertjes, die van extreem schattig tot soms zelfs een beetje eng te verzamelen zijn, is het niet meer dan logisch dat mensen volop op Funko Mystery Mini’s zijn gaan stemmen! Funko ontving ook twee Diamond Gem Awards voor fabrikant van het jaar en 2017 Toy Line of the Year voor zijn POP! merk van Diamond Comics. Voor een award show die dit jaar zijn tweede uitreiking verzorgde, en vorig jaar won Funko ook al de People’s Choice Award, zijn dat al behoorlijk wat gewonnen titels voor Funko!????

Heb jezelf nog geen Mystery Minis?? Waar wacht je op bestel ze direct hier! Heb je er wel al een paar vol trots thuis staan, deel vooral de foto’s met ons! En welke Mystery Mini’s wacht je het meest op of wil je het liefst thuis in de kast hebben? Deel het met ons hier beneden!?