We zijn alweer in de tweede week van 2019!? En Funko heeft ons weer kunnen plagen met wat mooie Funko producten.? Onze eerste stop is in Game-town!? Met deze vette Kingdom Hearts Vynl Sora en Hearthless! Check it out?

Kingdom Hearts Vynl

Ook komt Funko met deze 5-star collectie van Kingdom Hearts met Sora, Mickey, Donald, Goofy, Soldier Heartless en een GameStop Sora monster exclusive!

Kingdom Heart 5 star

En nog twee exclusieve Pop! versies van Sora als Monster bij Target en een Flocked bij BoxLunch!

Monster Sora Kingdom Hearts

Funko heeft ook weer een nieuwe Specialty Series exclusive aangekondigd?. Met niets minder dan deze Xenomorph Blue Metallic!?

Xenomorph (Blue Metallic)

Ook zijn er Pop! Candy onderweg met deze Sour Patch Kids. Je hebt de keuze uit de volgende 4 Orange, Redberry,Lemon en Blue Raspberry. Ze zien overheerlijke (pun intended) uit!?

Welke ook zeer kleurrijk zijn, zijn deze PEEPS Pop! Je hebt het roze en gele konijn? en de blauwe zal verkrijgbaar zijn bij FYE! En de paarse zal een Funko Shop exlusive zijn!?

Peeps pop!

De sporter die deze week de Funko spotlight op zich krijgt is niemand minder dat basketballer Michael Jordan?! Met deze 3 gloednieuwe Funko Pop!?

Michael Jordan Funko Pop

Naast top sporters moet er natuurlijk ook een Rock idool de Pop! spotlight krijgen. Deze week is dat Billy Idol!?

Billy Idol Funko Pop!

Je kan hieronder bovenstaande artikelen reserveren en/of bestellen!

En dat was het dan weer voor de tweede week van 2019! Welke wil jij zo snel mogelijk toevoegen aan je collectie en waar hoop jij stiekem op dat volgende week bekend gemaakt wordt? Laat het ons weten in de reactie’s beneden!?