De eerste week van 2019 is alweer even ten einde, ik hoop dat jullie een fantastische jaarwisseling gehad hebben!? En jullie nog steeds volop vastbijten aan de goede voornemens!? En mag één van deze goede voornemens een betrekking tot Funko producten hebben, dan heb ik maar al te goed nieuws voor je! Want ook deze week heeft Funko weer wat splinter nieuwe producten bekend gemaakt!

CAPN CRUNCH

Als eerste beginnen we met deze duo Vynl pack voor Cap’N Crunch? & Crunchberry Beast! Deze Amerikaanse Add Icons zijn een Specialty Series en zullen dus in geselecteerde winkels beschikbaar zijn!?

Mickey and Minnie

De volgende Iconen zijn waarschijnlijk iets beter bekend! Om hun 90s verjaardag goed te vieren zal je de Vynl Mickey? en Minnie? in een duo pack binnenkort kunnen aanschaffen. Dus wees er snel bij, want wie wil deze nou niet!?

Luke en Darth vader

Vanuit een ‘galaxy far far away✨’ krijgen we ook nieuwe Vynl producten. Niet alleen de klassieke held Luke Skywalker maar ook Dart Vader zonder masker!?

toy story

Funko en Pixar slaan de handen ineen met nieuwe Toy Story producten!? Zo krijgen we niet alleen een Ride met Woody en RC. Maar ook van verschillende sleutelhangers van Buzz Lightyear, Woody, Slinky en een Alien.?

Toy Story Pop

We gaan ook Funko Pops van Wheezy?, Slinky Dog ?, Buzz verkleed als Mrs. Nesbit?, Bullseye? en Bo-Peep?‍♀ zien. Bullseye krijgt ook een Amerikaanse Funko-Shop Flocked exclusive.

Je kan hieronder de nieuwe Toy Story Funko Pops reserveren en/of bestellen!

En dat was in ieder geval ronde 1 van dit jaar! Zit er al meteen wat leuks voor je tussen!? Of verwacht jij stiekem een andere Pop aan je collectie toe te voegen? ? Laat het ons weten in de reactie’s. ?En natuurlijk de allerbeste wensen toegewenst aan iedereen!?