Het is tijd om weer eens even te koekeloeren bij een Funko Pop fan! Karlijn heeft echt een super grote collectie! Meer dan 570 Funko Pops heeft ze in haar verzameling! WAUW! 😯 Daar dromen we allemaal van toch? 😛 Lees haar interview en laat weten wat je van haar collectie vind! Zelf ook hier je verzameling laten zien? Schrijf je dan onderaan de pagina in!

Hey Karlijn! Leuk dat je een POP! fan bent! Vertel ons eens, wie is Karlijn?
Hoi! Ik ben Karlijn, 25 jaar en woonachtig in Schagen, Noord Holland. Ik woon samen met Erik (27) en sparen samen sinds 2013 funko pops.

Hoe groot is je Funko Pop verzameling?
Durf het eigenlijk niet te zeggen, haha. Maar gezamelijk staat de teller op 572 (waaronder 4 dorbz, 2 action figures, 1 mystery mini, 5 rock candy, 2 pop home items, 3 shirts en 2 puzzels).
Funko Pop Fan Karlijn

Hoe ben je in aanraking gekomen met de Funko Pop?
In 2013 waren wij op vakantie in Duitsland en zagen daar een pop van Rick Grimes, vond het er grappig uitzien en zijn thuis gaan Googlen, mijn eerste pops kwamen bij The Mighty Collector vandaan.

Wat is er nou zo leuk aan de Funko Pop?
Het is erg divers, vooral de laatste tijd zijn ze zo ontzettend gedetailleerd. Toen ik begon met sparen waren ze erg basic. Ik vind de prijs ook prettig, ben hierdoor ook bereid meer neer te leggen voor een exclusievere.
Funko Pop Fan Karlijn

Hoe lang verzamel je al Funko Pops?
Sinds 2013.

Wat verzamel je nog meer?
Sinds kort ben ik langzaam aan begonnen met de rock candy lijn. Ook spaar ik servies van Blond Amsterdam.

Wat is je favoriete Funko Pop?
Toen we op vakantie in New York waren heb ik the Mayor gekocht, hier ben ik toch wel heel blij mee. Sinds we sparen staat deze bij ons op 1 op de poppriceguide top 10.
Verder heb ik niet echt favoriete pops. Ik ben blij met elke die ik heb mogen kopen, wel bestaat er de kans om over een tijdje wat te gaan verkopen omdat er maar nieuwe pops worden uitgebracht, maar onze woonruimte niet groter wordt haha.
Funko Pop Fan Karlijn

Waar heb je de meeste Pops van?
De meeste pops hebben we van Star Wars, deze kopen wij altijd samen. We hebben een vitrinekast gewijd aan de Star Wars funko’s.  Nu staat de teller op 107.
We krijgen er nog een aantal binnen en dan wordt de hele vitrinekast alleen maar Star Wars  (nu op de onderste plank nog The Walking Dead).

Verzamel jij je Funko Pop in of buiten het doosje? En waarom?
Ik spaar ze uit de doosjes, dit is voornamelijk om het speelser neer te zetten. Toen ik begon met sparen bewaarde ik de doosjes ook niet, dus wil ik wel besluiten om dit te doen mis ik een hoop doosjes!
Funko Pop Fan Karlijn

Hoe heb jij je Pops geordend?
Ik heb een hoop van die bekende ikea plankjes in de slaapkamer hangen met een groot gedeelte erop. Een grote vitrinekast in de woonkamer en een gedeelte in de keuken. De rest staat boven om het niet al te druk te maken.

Welke Funko Pops wil je nog echt heel graag in je collectie?
Ik wil nog heel graag de zombie Merle en headless hershell.

Funko Pop Fan Karlijn

Wat is het gekste wat je hebt meegemaakt als het om Funko Pops gaat? Vertel!
Tijdens de vakantie in Engeland langs de disney store voor de exclusive blue Senate guard, om te horen dat hij niet in dat filiaal was, maar wel in een andere. Waren we helemaal aan het stressen om nog op tijd in de winkel te komen omdat het bijna sluitingstijd was. Het was ook de laatste dag die we hadden in London, dus de druk was groot haha.

Wil je nog iets vertellen over je collectie?
Dat ik heel blij ben dat mijn vriend ook spaart. We zijn samen begonnen toen we nog apart woonde en toen alles samen moest worden gevoegd was het wel even spannend omdat onze collecties zo verschillend zijn (horror, disney, dragon Ball z, anime, Marvel, DC)

Ben jij ook een POP! fan?

Lijkt het je ook leuk om mee te doen aan dit interview?

Of wil jij je youtube kanaal promoten?

Schrijf je dan hieronder in!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Wat vind jij van Karlijn’s collectie? Laat het hieronder in de reacties weten! 🙂

Zelf ook je verzameling laten zien? Schrijf je dan hierboven in!