Het is weer tijd voor een nieuwe Funko Pop Fan! Na alle dames (EstherYoanna en Gabriella) is het nu eindelijk tijd voor een heer! Dit keer laat Jason zijn geweldige en leuke Funko Pop collectie zien. 🙂 Wil je ook meedoen met de Funko Pop Fan! rubriek? Of wil jij je youtube kanaal promoten? Scroll dan naar beneden en schrijf jezelf in!

Hey Jason! Leuk dat je een POP! fan bent! Vertel ons eens, wie is Jason?
Ik ben Jason Kloor, 21 jaar oud en ik kom uit Den Haag. Ik vind het leuk om met vrienden leuke dingen te doen, zoals een terrasje pakken of praten over mijn Funko collectie. Daarnaast vindt ik het leuk om te gamen. Ik speel voornamelijk games zoals League of Legends en Overwatch.

Hoe groot is je Funko Pop verzameling?
Mijn verzameling is naar mijn zeggen nog redelijk klein. Ik ben nu in het bezit van 26 Funko Pops.

Funko Pop Fan Jason

Hoe ben je in aanraking gekomen met de Funko Pop?
Ik ben in aanraking gekomen met Funko Pop op het moment dat ik vorig jaar van mijn beste vriendin een Chewbacca Funko kreeg voor mijn verjaardag.

Wat is er nou zo leuk aan de Funko Pop?
Het leukste aan Funko Pop vind ik de manier waarop een personage wordt afgebeeld door de Pop. De grote ogen en het grote hoofd vind ik helemaal geweldig.

Funko Pop Fan Jason

Hoe lang verzamel je al Funko Pops?
Ik verzamel sinds Augustus  2016. Dit was het moment dat ik mijn eerste Funko Pop had gekregen.

Wat verzamel je nog meer?
In principe verzamel ik niet specifiek iets anders, maar als ik iets leuks zie van bijvoorbeeld Star Wars of iets anders ben ik wel altijd geneigd om het te kopen.

Wat is je favoriete Funko Pop?
Mijn favoriete Funko is de limited edition Mei van Overwatch.

Funko Pop Fan Jason

Waar heb je de meeste Pops van?
Ik heb op het moment de meeste Pops van Star Wars, omdat ik een redelijk grote fan ben van Star Wars, maar ik denk wel dat ik binnenkort er meer van Overwatch heb, omdat ik de Funko Pops van Overwatch gewoon supervet vind en er gewoon geen één is die ik niet wil.

Verzamel jij je Funko Pop in of buiten het doosje?
Ik verzamel ze buiten de doos, omdat ik het gewoon heel leuk vind om ze neer te zetten en bij de Funko’s met een bobblehead vind ik het soms even leuk om ze te laten bobbelen.

Funko Pop Fan Jason

Hoe heb jij je Pops geordend?
Alles wat bij elkaar hoort, staat ook naast elkaar ( of erboven ). Al mijn favorieten staan boven mijn hoofd als ik achter mijn bureau zit.

Welke Funko Pops wil je nog echt heel graag in je collectie?
Eigenlijk alle Pops die ik nog mis van Overwatch en van the100. Daarnaast wil ik ook het liefste de overige Power Rangers van de film en alles van Shrek.

Funko Pop Fan Jason

Wat is het gekste wat je hebt meegemaakt als het om Funko Pops gaat? Vertel!
Ik zat één keer in een game van Overwatch waarbij ik op het gegeven moment een één-tegen-één duel had tegen een McCree. Het was heel spannend, dus ik zat ook heel dichtbij mijn PC-scherm en op het moment dat ik werd verslagen door die McCree, viel mijn McCree Funko Pop vol op mijn hoofd. Ik kon niet meer stoppen met lachen daarna.

Wil je nog iets vertellen over je collectie?
Ik ben heel erg blij met wat ik nu heb, maar ben voorlopig nog niet klaar met verzamelen!

Funko Pop Fan Jason

Ben jij ook een POP! fan?

Lijkt het je ook leuk om mee te doen aan de Funko Pop fan rubriek?

Of wil jij je youtube kanaal promoten?

Schrijf je dan hieronder in!

[contact-form-7 404 "Not Found"]