Welkom weer bij een nieuwe Funko Pop fan interview! 🙂 Dit keer laat Emmely haar collectie zien! Emmely is groot fan van Iron Man en dat kun je wel zien aan haar geweldige collectie! Wij zijn jaloers 😉 Wil je ook meedoen met de Funko Pop Fan! rubriek? Scroll dan naar beneden en schrijf jezelf in!

Hey Emmely! Leuk dat je een POP! fan bent! Vertel ons eens, wie is Emmely?
Hey Funkolovers!
Mijn naam is Emmely , ik ben 20 jaar oud, gek op the Marvel Universe!
Ik werk als een banketbakker en zoals ieder ander hier spaar ik ook Funko-Pops!
Naast de pops verzamel ik ook nog andere figuren van vooral Iron Man!

Hoe groot is je Funko Pop verzameling?
Mijn Pop verzamelijk bestaat nu uit 19 funko’s en 1 funko knuffel!
Redelijk klein al zeg ik het zelf! Natuurlijk komen er nog meer bij!

Funko Pop fan Emmely

Hoe ben je in aanraking gekomen met de Funko Pop?
Mijn allereerste funko heb ik gekocht op Dutch Comic Con! Ik zag de funko van Iron Man en was meteen verkocht, langzaam zijn het er steeds meer geworden en is de Collectie redelijk gegroeit.

Wat is er nou zo leuk aan de Funko Pop?
Wat ik zo leuk vind aan Funko Pops is dat ze niet MEGA veel ruimte in beslag nemen, super schattig zijn! En als je je verveelt altijd een ‘’Boop’’ op hun hoofd kan geven zodat ze gaan wobbelen! Overigens is vind ik het ook geweldig om ze op mijn Subwoofer te zetten, lijkt het net alsof ze dansen :’)

Funko Pop fan Emmely

Hoe lang verzamel je al Funko Pops?
Ik denk dat ik nu twee jaar bezig ben? Collectie is redelijk klein voor twee jaar. Maar dit komt omdat ik ook nog andere dingen buiten de funko’s om verzamel.

Wat verzamel je nog meer?
Ik verzamel vooral veel van Iron Man, dat is echt mijn favoriet! Heb twee Statue’s staan en bustes. Daarnaast heb ik ook nog een heleboel t-shirts, petten en DVD’s!

Wat is je favoriete Funko Pop?
Mijn favoriete funko is toch echt wel de HulkBuster, deze heb ik wel van een ex gehad maar dat moet niet uitmaken toch?! Het is samen met Giant man mijn grootste funko en hoe hij er uit ziet is gewoon zoooooo gaaf! Plus het is 1 van de 2 limited edition funko’s die ik heb. Maakt het ook aardig speciaal!

Waar heb je de meeste Pops van?
Zoals al eerder vermeld, Iron Man! Waarom? Toen ik in 2008 naar de bioscoop ging om Iron Man 1 te kijken had ik nooit verwacht dat ik nu, 9 jaar later, zo een obsessie zou hebben met Superhelden. Iron Man is mijn favoriet omdat dat de eerste Superheld is geweest die ik ooit gezien heeft en mij dus heeft ‘’Voorgesteld’’ aan de rest van de heroes!

Verzamel jij je Funko Pop in of buiten het doosje?
Out of the box collector hier! Ik heb geen ruimte om die doosjes in mijn kamer te plaatsen (heb de doosjes nog wel alleen ergens anders!!) ze staan bij mij in een vitrinekast zoals op de foto’s te zien is en in dat kleine ding heb je echt geen ruimte voor 18 doosjes haha!

Funko Pop fan Emmely

Hoe heb jij je Pops geordend?
Mijn funko’s staan gewoon op een plankje in de vitrinekast, Iron Man boven aan en de rest daar beneden.

Welke Funko Pops wil je nog echt heel graag in je collectie?
Ik wil heel graag nog een Unmasked Iron Man! Dus dat zijn pak wel aan is maar zijn helm af is. <3

Wat is het gekste wat je hebt meegemaakt als het om Funko Pops gaat? Vertel!
Ik heb niet veel ‘’geks’’ mee gemaakt met funko’s! Ik heb wel een keer een funko gekregen van mijn beste vriend en daar zat een briefje bij met
‘’Wij gaan 21 april naar berlijn voor de RedCarpet premiere voor Captain America Civil War voor Team Iron Man!!’’
En daar heb ik de handtekening kunnen scoren van Robert Downey Jr Aka Tony Stark himself! Beste dag van mijn leven!

Wat vind jij van Emmely’s collectie? Laat het hieronder in de reacties weten! 😀

Ben jij ook een POP! fan?

Lijkt het je ook leuk om mee te doen aan dit interview?

Schrijf je dan hieronder in!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Wat vind jij van Emmely’s collectie? Laat het hieronder in de reacties weten! 😀