OHYES! Wat vinden wij het toch altijd weer leuk als we weer even binnen mogen spieken bij een Funko Pop fan! Deze week laat Dennis zijn badass collectie zien! Dennis verzameld graag horror, games en batman, en wij mochten hem interviewen! Check it out! 🙂 Wil je ook geïnterviewd worden en met je smoel op funkopops.nl? Of heb je misschien een youtube kanaal? Scroll dan naar beneden en schrijf jezelf in!

Hey Dennis ! Leuk dat je een POP! fan bent! Vertel ons eens, wie is Dennis?
Ik ben iemand die graag dingen verzameld, die van muziek maken houd en erg geniet van een potje gamen.

Hoe groot is je Funko Pop verzameling?
Ik heb momenteel 90 funko pops! Hieronder vallen ook een aantal mystery mini’s!

Funko Pop Fan Dennis

Hoe ben je in aanraking gekomen met de Funko Pop?
Een vriend van mij liet er 1 zien die hij had gekocht, ik had niet zoveel met de gene die hij had gekocht maar ik was zeer benieuwd naar wat ze nog meer hadden, toen ik een keer in een winkel liep kwam ik er 1 tegen en ik nam hem gelijk mee!

Wat is er nou zo leuk aan de Funko Pop?
Ik vind het erg leuk dat je van al je favoriete characters iets kan verzamelen, er is voor ieder wat wils en het blijft maar doorgaan, en zeg nou eerlijk,  ze zien er ook gewoon super tof uit!

Hoe lang verzamel je al Funko Pops?
Ik verzamel nu ongeveer 2 jaar,

Funko Pop Fan Dennis

Wat verzamel je nog meer?
Ik hou enorm van horror, ik verzamel horror dvd’s (heb er nu ongeveer 450), ik verzamel maskers en props van horror films ( denk aan een Michael meyers masker, de glove van freddy krueger, leatherface masker etc etc)
Daarnaast Verzamel ik ook nog comics en action figures en muziek instrumenten kan je ook nooit genoeg van hebben! En alles van batman! Games zijn er ook genoeg van!

Wat is je favoriete Funko Pop?
Mijn favoriete Funko moet toch mijn aller eerste funko zijn! Sam van trick r treat! 1 van mijn favoriete horror characters en een hele goede film. Buiten dat Is hij nu ook vaulted en het is altijd leuk om een funko in de aanbieding te kopen en dat tie meer waard word!

Funko Pop Fan Dennis

Waar heb je de meeste Pops van?
Ik denk dat dat toch gelijk op loopt tussen dc, the walking dead en films (vooral de horror films natuurlijk!)

Verzamel jij je Funko Pop in of buiten het doosje?
In het doosje! Ik snap waarom mensen hem eruit willen hebben maar ik vind het persoonlijk mooier om hem in het doosje te hebben, ik vind het mooier staan en dat je ze daardoor beter neer kan zetten.

Funko Pop Fan Dennis

Hoe heb jij je Pops geordend?
Ja! Alles staat op volgorde! Eerst geordend op de serie, bijvoorbeeld the walking dead,  vervolgens staan ze van nummer 1 oplopend, daarna begint de volgende serie en gaat het weer hetzelfde.

Welke Funko Pops wil je nog echt heel graag in je collectie?
Ik wil de volledige Walking dead serie compleet hebben en zoveel mogelijk horror characters. De batman chase staat ook nog heel hoog op mijn lijstje!

Funko Pop Fan Dennis

Wat is het gekste wat je hebt meegemaakt als het om Funko Pops gaat? Vertel!
Ik heb niet zoveel geks meegemaakt eigenlijk, het gekste Is een funko in de winkel vinden die eigenlijk gewoon 12 euro is die ze verkopen voor 40 euro omdat ze dachten dat tie bijzonder was of een funko van een site bestelde die enorm beschadigd was, was zonde van de joker!

Wil je nog iets vertellen over je collectie?
Wie weet zien jullie de collectie later nog en dan staan er dubbel zo veel bij!

Ben jij ook een POP! fan?

Lijkt het je ook leuk om mee te doen aan de Funko Pop fan rubriek?

Of wil jij je youtube kanaal promoten?

Schrijf je dan hieronder in!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Wat vind jij van de collectie van Dennis? Reageer hieronder in de reacties!