We komen langzaam naar het einde van Oktober 2019. Deze week zijn er een aantal nieuwe Pops aangekondigd door Funko, met als hoogtepunt de Primark Exclusives! Ben jij benieuwd welke Pops dat zijn? Of welke er nog meer bekend zijn gemaakt? Kijk dan snel verder!

Artists

Nieuwe Pops voor alle kunstliefhebbers! Funko brengt een Pop uit van Vincent van Gogh en Leonardo da Vinci! Van Gogh wordt gezien als een van de grootste schilders van de 19e eeuw, Leonardo word gezien als het schoolvoorbeeld van het renaissance-ideaal van de homo universalis en als genie. 🤯

NBA

Funko brengt ook deze week Pops uit van een aantal sporthelden! Victor Oladipo van de Indiana Pacers, Blake Griffin van de Detroit Pistons, Luka Doncic en Kristaps Porzingis van de Dallas Mavericks.

The Addams Family

Wednesday Addams krijgt een exclusieve variant in zwart-wit! Welke vind jij mooier? In kleur of zwart-wit? 👤

Diversen (Primark)

Funko gaat samenwerken met Primark voor een aantal leuke exclusieve Pops! Ook jij kunt nu eindelijk op jacht gaan naar exclusieve varianten van Funko! Kun jij ze allemaal vinden?

Fantastik Plastik

Chet word toegevoegd aan de Fantastik Plastik serie! Spaar jij Pops van deze serie? Dan mag je deze zeker niet missen! 💚

Dune

Dit keer kun je weer 2 nieuwe Pops toevoegen aan je Dune collectie! Eerder bracht Funko al een Pop uit van Dune. Paul Orestes Atreides is het belangrijkste personage in de eerste drie delen van Herberts sciencefictionserie Dune. Feyd-Rautha Harkonnen is een personage in de sciencefictionroman Dune van Frank Herbert en de hierop gebaseerde film van David Lynch. In de film wordt hij gespeeld door Sting.

Where’s Waldo

Waldo bestaat al 32 jaar! Verschuilend tussen enorme massa’s mensen terwijl hij over de wereld en door de tijd reist. In het Verenigd Koninkrijk is hij bekend als Wally, en in de Verenigde Staten kennen mensen hem als Waldo. Voeg jij deze Pop toe aan je collectie? 🙈

Ghostbusters

Fans van Ghostbusters moeten deze Pop zeker in hun collectie hebben! Funko komt met een doorzichtige variant van de enge bibliotheek geest!

Dit waren alle nieuwe Pops van Oktober Week 3! Zit er deze week niks voor jou tussen? Kom dan volgende week terug om te kijken of er dan wel iets leuks voor jou bij zit!

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!