Deze week komt Funko met enorm veel Pops met bekende iconen uit de Amerikaanse sport en politieke geschiedenis. Ben jij benieuwd welke Funko items er deze week bekend zijn gemaakt? Kijk dan snel verder!

Ruth Bader Ginsburg

Misschien is ze in Nederland niet heel erg bekend. Ruth Joan Bader Ginsburg is een Amerikaanse juriste en een van de negen rechters van het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten. Ze werkte ook een periode als advocaat voor de ACLU. Zo won Ruth een rechtzaak waarin beslist werd dat het Amerikaanse leger geen onderscheid mocht maken tussen mannen en vrouwen. 😉 Voeg jij haar toe aan je collectie?

Smokey Bear

Smokey Bear is een Amerikaanse campagne en reclame-icoon gecreëerd door de US Forest Service met kunstenaar Albert Staehle. Smokey Bear heeft als doel het publiek in te lichten over de gevaren van ongeplande bosbranden veroorzaakt door mensen. Het levende symbool van Smokey Bear was een vijf-pond, drie maanden oude Amerikaanse zwarte beer. Smokey kwam terecht in een brand. Smokey was in een boom geklommen om aan de brand te ontsnappen, maar zijn poten en achterpoten raakten verbrand. Hij werd uiteindelijk gered en de brand werd geblust. Funko komt met een Smokey Bear Pop, er is zelfs een exclusieve variant (Flocked) verkrijgbaar!

My Hero Academia

My Hero Academia fans kunnen na de serie Pops zich verheugen op nieuwe Funko items! Funko komt met een My Hero Academia PEZ collectie. 👌 Welke is jouw favoriet?

Mortal Kombat

Mortal Kombat is berucht en beroemd om zijn extreem bloederige geweld, met het meest in het oog springend de Fatalities. Funko brengt opnieuw weer een aantal Pops uit van dit spel. Liu Kang die bekend staat als een van de grootste krijgers van Earthrealm. Sub-Zero met zijn vermogen om ijs te beheersen. Scorpion is de herrezen ninja, ook bekend als Hanzo Hasashi. Tot slot: Raiden (Eternal God of Thunder) en beschermer van Earthrealm! Gamestop krijgt een exclusieve Raiden Pop.

Fantastik Plastik

Bat Boy is het winnende karakter van de Fan Made Fantastik Plastik wedstrijd door grafisch ontwerper (student) Tanner Hedges. 🏆 Tanner haalde inspiratie uit zijn grootvader: een grote fan van honkbal. Tanner werd ook geïnspireerd door eerder uitgebrachte Fantastik Plastik karakters.  Wat vind jij van deze Pop?

Black Mirror

Heb jij de Britse sci-fi serie Black Mirror al eens gezien? In november 2012 won Black Mirror een internationale Emmy voor beste tv-film of miniserie. Elke aflevering van Black Mirror heeft een andere cast en een losstaande verhaallijn. Funko brengt Pops uit van een aantal favoriete karakters uit de serie.

American History

Eerder bracht Funko al een serie Pops uit van een aantal belangrijke personen uit de Amerikaanse geschiedenis. John F. Kennedy, Jackie Kennedy, Jimmy Carter en Ronald Reagan komen nu met een eigen Pop. 🤩

The Police

Verzamel jij Pops van je favoriete artiesten? Dan is deze 3-Pack van The Police perfect voor jou!

College

Laat je enthousiasme voor American Football zien met deze Pop van Brutus Buckeye! Brutus maakte zijn debuut in 1965 en is de mascotte van de Ohio State University. 🏈

Toch meer fan van Bucky Badger? Buckingham U. “Bucky” Badger is de officiële mascotte van de Universiteit van Wisconsin-Madison. Hij gaat naar alle grote sportevenementen voor de Wisconsin Badgers, evenals honderden andere evenementen in Wisconsin elk jaar.

Hairy Dawg maakte in 1981 zijn debuut en is sindsdien de mascotte van de Universiteit van Georgia Bulldogs. Hairy Dawg is aanwezig bij elke American Football wedstrijd en alle andere evenementen en wedstrijden van de Georgia Bulldogs.

Tenslotte brengt Funko een Pop uit van deze leuke kabouter! De Notre Dame kabouter is de mascotte van de Universiteit van Notre Dame. Hij verschijnt bij sportieve evenementen, met name bij voetbalwedstrijden.

Dit waren alle nieuwe Pops van Oktober Week 2! Zit er deze week niks voor jou tussen? Kom dan volgende week terug om te kijken of er dan wel iets leuks voor jou bij zit!

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!