COVID-19 vertragingen. Lees meer 💬
//Funko Nieuws December Week 2! Looney Tunes, Myths, Us en meer!

Funko Nieuws December Week 2! Looney Tunes, Myths, Us en meer!

We zijn weer terug met alle bekendmakingen van de afgelopen week! Veel Funko shop exclusives zijn er bekend gemaakt! Verwen jezelf of je familie/vriend(in) deze maand met een nieuwe Funko pop! Bekijk hier ons overzicht van de tweede week.

Ava DuVernay

Na de onthulling van de Patty Jenkins Funko pop, brengt Funko nog een pop uit van een andere regisseur. Ava DuVernay staat bekend om haar werk in meerdere films en series zoals tvseries Scandal en Selma. Ze werd genomineerd voor de Golden Globe Award voor beste regisseur. Ze is de eerste zwarte vrouw die werd genomineerd voor deze specifieke prijs. Daarnaast is Ava ook de eerste zwarte vrouwelijke regisseur van een film die genomineerd werd voor de Academy Award voor Best Picture.Voeg jij deze pop toe aan je collectie? 🎬

Jackalope

Vorige maand bracht Funko de Minotaur pop uit. Dit keer komt er een andere Myths Funko shop exclusive uit. De Jackalope is een mythisch dier die vooral voorkomt in Noord-Amerikaanse folklore en wordt beschreven als een haas of konijn met een gewei en in sommige gevallen met de staart van een fazant. Is hij niet schattig? 😍

Smokey the Bear

Smokey the Bear is de mascotte voor de Amerikaanse Forest Service. Smokey the Bear zal een emmer vasthouden, om bosbranden te bestrijden en te blussen. Smokey is een Funko shop exclusive, dus wees er snel bij! 🐻

Horror 2-Pack Bundle

Horrorfans opgelet! 😱 Funko brengt een horror 2-pack uit als een Funko shop exclusive! Chris met bloederige kleding uit de film “Get Out” en Jason met een masker uit de film “Us”. Deze mag je niet missen!

Morton Salt Girl

Morton Salt is een Amerikaans voedingsbedrijf dat zout produceert voor voedsel, waterconditionering, industrie, landbouw en weg / snelweg. Morton Salt Girl was een van de eerste reclamemascottes van Morton Salt, die voor het eerst in 1914 verscheen. Sindsdien is het populaire meisje in veel campagnes en producten van het bedrijf gebleven. ☂️ Misschien ken je deze mascotte niet, maar het is alsnog een superleuke pop!

Looney Tunes

”miep-miep!” Funko komt met geweldig nieuws! 🤩 Er komt een 2-pack van Looney Tunes als Funko shop exclusive, we hebben het over Wile E Coyote en Road Runner! Ze werden in 1948 bedacht door Chuck Jones en maakten hun debuut in het filmpje Fast and Furry-ous.

Zit er deze week niks leuks voor jou tussen? Kom dan volgende week terug voor meer nieuwe bekendmakingen!

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!

2019-12-17T15:03:13+01:00

Geef een reactie