?¬†Funkolicious!¬†? Funko heeft een gloednieuw hoofdkwartier geopend met daarin hun spectaculaire winkel! Duizenden fans kunnen nu hun Pop! figures kopen in Everett, Washington! Voor als je even een reisje heen en weer kan betalen…¬†? Maar wat heb je er nou niet voor over om een kijkje te nemen op deze prachtige locatie en wie weet scoor je wel een paar hele exclusieve limited-edition Funko Pops! Of, je kan er ook gewoon zelf 1 zelf maken!¬†?

Funko HQ

Funko heeft al jaren een vestiging in Everett (sinds 1998). Maar door de gigantische stijging in populariteit die de Pop! industrie momenteel maakt, had men geen andere keus dan te verkassen naar een meer geschikte locatie. Ook al zijn ze nog steeds in hun geboorteplaats, er is nu gekozen voor een vestiging dat meer naar hun grote is.

Funko Sign

Het nieuwe hoofdkwartier bevindt zich op 2802 Wetmore Ave, mocht je het nog even snel in de vakantie planning willen schuiven. Mocht je in de buurt zijn, dan ben je gek als je er niet heen gaat. ?

Funko HQ entree

Het nieuwe stekje heeft onder andere een openbare vergaderruimte, waar sommige trouwe Funko kunstenaars hun weekend aan kinderen zullen spenderen om ze alles te leren over kunst, tekenen, schetsen, beeldhouwen en algemeen speelgoedontwerp. En aangezien we allemaal diep van binnen kind zijn, mogen we vast aanschuiven. ?

vergaderzaal Funko

Maar als we eenmaal die ruimte voorbij zijn lijkt het net of we een pretpark in lopen. ? Met themagebieden voor Disney, Anime, DC Comics, Star Wars, Harry Potter, Marvel en zelfs een build-your-own Pop! factory waar je zelf je eigen fantasie de vrije loop kan laten gaan door je eigen Funko Pop! te ontwerpen en te maken! ? Als je het niet van mij prachtig geschreven woord aanneemt of de foto’s zelf, kan je ook zelf ook kijkje gaan nemen! Check hieronder wanneer je welkom bent!

Openingstijden

Funko HQ is een waar Funko paradijs! Bekijk zelf alle mooie plaatjes en video’s hieronder!

Funko HQ - Wetmore Forest!

Funko HQ - Animation Area & Funko University

Funko HQ - Gotham!

Funko HQ - Disney!

Funko HQ - Marvel!

Funko HQ - Hoth!

Funko HQ - Harry Potter

Funko HQ - Pop! Factory