Ben je dol op Pins? Dan is dit artikel vast interessant voor jou! We hebben een aantal leuke FiGPiNs voor je op een rijtje gezet.

Wat zijn FiGPiNs?

FiGPiNs zijn grote, verzamelbare emaille pins die zijn gebaseerd op karakters uit de popcultuur. Ze zijn van zeer hoge kwaliteit in zowel materialen als kunst, en gebruiken veel details om de essentie van elk personage vast te leggen. Ze hebben veel licenties, zoals Disney, Marvel, DC en verschillende anime en videogames.

Je kunt je FiGPiN collectie op een veilige en mooie manier tentoonstellen, want ze hebben hier twee manieren op bedacht. Vaak prik je een pin in een bruin prikbord, maar FiGPiNs komen in een doorzichtig, plastic doosje inclusief een leuk achtergrond! Je hebt direct een stijlvolle displaystandaard met heel veel bescherming. Tevens komen de pins met een pin-backer die ook functioneert als displaystandaard. Dit ingenieuze ontwerp maakt het heel eenvoudig om je favoriete pin op je bureau neer te zetten. 😍

Net als de Funko App heeft FiGPiN ook een eigen app, waarmee je je collectie kunt registreren. Alle FiGPiNs hebben een serienummer op de achterkant. 🤐

FiGPiNs zijn er in drie verschillende maten – FiGPiN Mini, FiGPiN en FiGPiN XL

FiGPiN Mini’s zijn ongeveer 5 cm lang. Ondanks hun grootte hebben ze nog steeds dezelfde geweldige eigenschappen van hun grotere broers en zussen.

FiGPiNs zijn ongeveer 8 cm lang en waren het originele ontwerp voor het merk FiGPiN. Groter dan standaard spelden, maar ze kunnen nog steeds gedragen worden op je favoriete kledingstuk.

FiGPiN XL is de reus van het stel. Met een afmeting van maar liefst 15 cm! Perfect voor mensen die een statement willen maken met hun pincollectie.

Natuurlijk hebben we een overzicht gemaakt met hele leuke FiGPiNs, ga jij ze verzamelen? 😁

Disney

God of War

One Punch Man

Overwatch

Sanrio

Harry Potter

Mortal Kombat

Tekken 7

Fullmetal Alchemist

Persona 5

Cannon Busters

Godzilla

Crash Bandicoot

Dark Souls

Star Wars

Naruto

Zat er iets voor jou tussen? Houd onze site goed in te gaten voor Deel 2 met nog meer FiGPiNs!