Het is sitcom die ons maar liefst 10 jaar op de buis heeft vermaakt, en waar je nu waarschijnlijk binnen 2 weken Netflixen doorheen bent.? Ik heb het natuurlijk nergens anders over dan de zeer populaire hit serie die ons meeneemt in het dagelijks leven, en zijn ups?en downs?, van de 6 vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Joey, Chandler en Ross…oh sorry ik bedoel Dr. Geller…? FRIENDS! Met maar liefst 10 jaar, 10 seizoenen, 236 aflevering en bijna 85 uur aan beeld materiaal zal het wel heel sterk zijn als je nog nooit van deze serie gehoord hebt! En aangezien er nieuwe Funko’s aangekondigd zijn die wel een zeer precieze beschrijving hebben, is het tijd om de verschillende aankomende Friends Funko Pops met jullie te bespreken!?

Friends will be there for you!

De volgende nieuwe Friends Funko Pops zijn aangekondigd! ?

80s Hair Chandler
80s Hair Rachel
Joey in Chandler’s Clothes
Superhero Phoebe
Two Tan Ross
Vacation Monica

80s haircut Chandler

Net zoals de normale mens hebben we waarschijnlijk sommige haarstijlen gehad waar we nu niet heel trots meer op zijn.?En Chandler, de geluksvogel, heeft dit natuurlijk ook! Blijkbaar heeft hij niet alleen zijn vader waar hij zich voor hoeft te schamen…?Daarom kan je hem binnenkort in al zijn glorie bij jou in de kast tentoonstellen om zo onze steun te laten zien aan de altijd zo arme Chandler. #prayfor80sChandler

80 haircut Rachel

Ja de altijd zo mooie Rachel?, die meestal de trend zet maar zeker niet met dit haar! Nu staat Chandler er in ieder geval niet helemaal alleen voor. Laten we de poll meteen beginnen: wie zijn haar is erger, dat van Chandler of Rachel? Neus niet inbegrepen.

Joey in Chandler clothes

Ross heeft een belangrijk evenement in het museum, maar de tijd tikt door en niemand is klaar om te gaan.? Als hij iedereen probeert aan te dringen om zich aan te kleden, vermengen Joey en Chandler zich in een gevecht voor de heilige stoel.? Wanneer Chandler ‘toegeeft’ door zich om te gaan kleden, krijgt Joey zijn zin. Maar als Chandler terug komt en Joey één van de kussens met zich meeneemt, heeft Chandler al zijn wraak gehad als hij al Joey zijn ondergoed verstopt heeft. De actie heeft helaas een gigantische terugslag wanneer Joey terug komt in alle kledingstukken die Chandler heeft! “Joey in Chandler’s Clothes” kun je dus binnenkort aan je collectie toevoegen!

two tan Ross

Een ezel stoot zichzelf niet 2x tegen hetzelfde spray-on tan foutje….maar Ross wel.? Wanneer Ross jaloers is op Monica’s spray-on kleurtje, besluit hij hetzelfde ook eens te proberen. Maar bij de altijd alleswetende doctor gaat dit natuurlijk helemaal fout. Maar daar wordt hij dan wel weer poepie? bruin van. Als je het Ross zelf zou vragen zou hij waarschijnlijk Mississippi de schuld geven.

vacation Monica

Wil je alvast in de vakantie sfeer komen?? Nou dat kan met deze Vacation Monica Pop! Deze Pop zou een verassing kunnen zijn aangezien er 2 variaties zijn. Maar omdat degene met de dreadlocks meer zou opvallen, ben ik er vrij wel zeker van dat Funko voor deze gaat! De andere variatie zou Monica met een Bob Ross kapsel kunnen zijn.

superhero Phoebe
‘Catwoman, so we meet again.’
‘So we do, Supergirl’.
‘No its me Phoebe!’.
Phoebe is misschien dan niet een echte superheld.? Maar met deze Funko uitvoering kan ze bij jou makkelijk op de kast staan naast de andere superhelden. Niemand die het zal merken!?

Hier nog een overzicht van de oude Friends Funko Pops! Best wel moeilijk te verkrijgen tegenwoordig! Heb jij ze al in je collectie staan? Check ook de geweldige Funko Pop Friends Intro hieronder! ?

Friends Funko Pop

Dus welke Friends Funko Pop van de aankomende nieuwe wave zou jij graag aan je collectie willen toevoegen? Of wat voor versies van je favoriete Friends vrienden zou je nog in de toekomst willen zien? Laat het ons weten in de reacties beneden!?