Van Thanos naar Cable, van The Avengers naar Deadpool. Het was afegelopen week eindelijk Deadpool time! ? En na Inifinty War is het wel erg prettig om even wat simpels te kunnen kijken! Na deze film al 2 keer gezien te hebben, en Avengers al in de spotlight te hebben gezet, is nu Deadpool aan de beurt!

Eerste even een kleine recap: Deadpool (Wade Wilson) is een grove anti hero, die doet wat hij maar wilt. Na erachter te komen dat er kanker door zijn hele lichaam zit besluit hij zich aan te sluiten bij een programma die hem beweerd te kunnen genezen. Alles loopt in de soep? en in plaats van de kanker te bestrijden, leert het lichaam zichzelf super snel te genezen. Maar aangezien we allemaal wel eens van Deadpool gehoord hebben of de eerste film gezien hebben hoef ik daar niet verder op in te gaan. Deel 1 heb ik ontzettend van genoten en was dan ook erg benieuwd naar deel 2. De marketing was weer geweldig en met dezelfde schrijvers en Ryan Reynolds terug op het project, had ik er alle vertrouwen in!? Deadpool 2 is een prima vervolg op deel 1. De humor slaat weer heerlijk aan en is het acteerwerk door de gehele film uitstekend. Ryan Reynolds voelt zich weer helemaal thuis is zijn rooie pak.? Maar nieuwelingen als Brolin, Beetz, Dennison en vele anderen weten zichzelf ook helemaal in to hun karakters in te leven!

Maar het acteerwerk en de humor kan alleen werken als het verhaal goed is.? En dat vind ik het mooie aan Deadpool; de schrijvers, Ryan Reynolds, en de gehele crew hebben echt hart❤ voor de film. Wat je tegenwoordig niet meer zo vaak ziet. De film weet met iedere grap weg te komen, iedere actie scene stijgt boven de vorige uit. Maar iets waar deze film prachtig mee weg komt is de emotie? achter de film. De film weet wanneer het de meest kansloze maar hilarische opmerkingen kan maken, maar ook wanneer het Celine Dion op de achtergrond moet spelen tot dat je bijna ligt te janken op de grond?. En daar zijn grote ballen voor nodig, niet iedere komedie/actie film kan daar mee weg komen. Maar omdat je de passie van de film voelt, komen dat soort momenten nog harder aan.

Is 2 beter dan 1?? Nee, dat zal ik niet zeggen. Meer dat het een vervolg is dat deel 1 zeker wel verdiende. Ik heb deze film nu 2 keer mogen bewonderen. De film was beide keren niet even grappig, sommige grappen zijn dan niet meer zo spontaan. Maar andere grappen vallen nog harder. Maar 1 ding dat de film niet verliest bij de tweede keer kijken, is de ontzettende geweldige actie en het hart van het verhaal. En dat maakt de film gewoon helemaal compleet. Heb je genoten van deel 1 dan zal deel 2 je alles behalve teleurstellen. Deadpool 1 gaf het publiek wat ze willen zien en deel 2 geeft het publiek iets om te voelen, en dat is iets wat ik niet had verwacht van een Deadpool film. Maar daardoor maakt het Deadpool 2 wel leuker. En hoewel je de vergelijking eigenlijk niet moet maken zal hij er hoe dan ook zijn: Deadpool 2 doet zich niet onder van het Avengers geweld. Ik zal beide films even veel aanraden! Er zit zoveel hart en ziel in deze film dat het ontzettend leuk is om naar te kijken! Want Deadpool is dan altijd nog steeds een familie film.

Bij een nieuwe Deadpool film horen natuurlijk een heleboel nieuwe Deadpool Funko producten! Binnenkort zijn onderstaande, behalve USA store exclusives (herkenbaar aan het special winkel labeltje op onderstaande plaatjes), verkrijgbaar bij funkopops.nl! ?

Deadpool Mystery Minis
Deadpool Tees
Deadpool Scooter
NYTF Deadpool Keychains
NYTF Deadpool Funko
NYTF Deadpool Pop!
Deadpool 2 USA Store exclusives

Heb jij Deadpool 2 al gezien en wat vindt je ervan? Welke Funko producten wil jij of heb je al van Deadpool?? Laat het ons weten in de reactie beneden! ? En om jullie niet me een leeg gevoel te laten gaan, nog meer capriolen van Deadpool en de enige echte Celine Dion! Geef ze beide een warm applaus…