Maandag 5 Februari was het zo ver: Super Bowl! ? Voor vele sportfans betekent dat je favoriete football teams letterlijk ‘head to head’ gaat zien. Maar voor mij, als geek ? en geen flauw idee hebben hoe het spel werkt, is het wachten tot de volgende dag. Zodat ik vol enthousiasme en spanning Super Bowl kan intikken in de zoekbalk van Youtube en dan overladen kan worden aan nieuwe en verse film trailers!! En ik dacht dat het nu de perfecte tijd zou zijn om deze trailers met jullie te delen, voor als je ze nog niet gezien hebt, en een beetje mijn algemene gevoel over de film te geven! …For the ones that care ?

Solo: A Star Wars Story

‘I’m gonna be a pilot…..the best in the Galaxy’. Dat zijn de woorden die nog half na echoën als we de eerste shots van de Millennium Falcon te zien krijgen. Dit is de eerste trailer, nou een teaser trailer voor de daadwerkelijke trailer, want dat is tegenwoordig blijkbaar een ding ?. De trailer ziet er goed uit. De setting spreekt me aan, die effecten zijn goed. En zelfs de cast met Woody Harrelson en Emilia Clarke maak ik me nog niet heel veel zorgen. Persoonlijk heb ik nog niet genoeg gezien van Alden Ehrenreich, naast Hail, Ceaser!, om echt vertrouwen in het project te hebben. Met dat verwisselen van regisseur, schrijver en noem maar op en niet precies weten wat voor toon ze nou precies willen, schommelt het voor mij een beetje te veel. Vooral na Rogue One heb ik twijfels over de Star Wars Story trilogie. Ik hoop dat hij gewoon wat meer aan tafel kan brengen. Vooral met de korte datum dat hij al uitkomt, 24 mei, als iedereen in de Marvel gekte zit. Heb ik nog niet de volle vertrouwen. Maar het ziet er zeker allemaal wel uitstekend goed uit! ?

Avengers – Infinity War

Deze komt vrij rap na de eerste trailer vandaar dat we maar een nette 30 seconden aan nieuw beeldmateriaal krijgen. Maar jeetje wat weet deze trailer me weer kippenvel te bezorgen ?. Iron Man, Captain America, Black Panther, Doctor Strange, Spiderman, de Guardians, Black Widow, Bucky, Loki en de tiran Thanos. We krijgen ze allemaal te zien in deze awesome trailer. Ik kan gewoon niet wachten totdat het mei is! ?

Skyscraper

Die Hard…..maar dan met  ? Dwanye ‘The Rock’ Johnson……en een vreselijk verhaal. Dat gevoel krijg ik bij deze trailer. Weer een hersenloze actie film met de Rock waarin hij wazige capriolen uithaalt. ? Deze film is waarschijnlijk de meest besproken trailer maar dan op de slechte manier. Ik sta niet te springen om deze film, maar heb nu wel echt zin gekregen om Die Hard weer eens op te zetten!

Mission Impossible: Fallout

YES! YES! YEEEEESSSS!! Was alles wat ik dacht tijdens deze trailer. Tom Cruise is weer terug met te gekke stunts. Laatst liet hij al iets van de helikopter stunts zien in de Graham Norton Show. Maar deze film ziet er heeeel vet uit! De actie is gruwelijk en de adrenaline pompt al door me lichaam. ? Beetje jammer dat Jeremy Renner niet terug kon keren vanwege zijn verplichtingen aan Infinity War ?. Maar daarnaast krijgen we wel Henry Cavill die me een erg interessante bad-guy lijkt. Daarnaast zien we ook Simon Pegg weer, Alec Baldwin, Ving Rhames en Rebecca Ferguson. I cant freaking wait!!! ?

Jurassic World: Fallen Kingdom

Wanneer, wanneer leren mensen het nou eens af om dinosauriërs mee te nemen naar bewoonde gebieden! ? Het ziet er uit als een heerlijke popcorn film, maar wel net zo een teleurstelling als de vorige World. Er is niks mis met de cast, maar het verhaal spreekt me totaal niet aan. Het zal zich weer dieper in de discussie verdiepen om dinosauriërs weer voor militaire doeleinde te gebruiken. En eerlijk gezegd boeit me dat vrij weinig. Laten we de Mission Impossible trailer nog eens bekijken om weer even te weten hoe je een goede hersenloze actiefilm maakt! ?

The Cloverfield Paradox

Weer een korte trailer. ? Maar wat was ik direct enthousiast na deze trailer. Niet een hele grote fan van Cloverfield maar 10 Cloverfield Lane was fantastisch. Ik was meteen zo hyped na de trailer dat ik meteen Netflix opstartte om deze film te kijken! En ik ben behoorlijk teleurgesteld. ? Geweldige cast maar het verhaal voegt niet veel toe. Dit is by far de slechtste van de trilogy! Next!

The Quiet Place

If they hear you…..They hunt you. En meteen moet een kind het weer verpesten om geluid te maken. Jeetje het staat potverdikkie in koeienletters in beeld! ? Emily Blunt en John Krasinski doen er alles aan om hun gezin te beschermen tegen whatever ze ook opjaagt ?. 30 seconden, weinig van het verhaal, een keigoede enge atmosfeer en al helemaal weinig monster shots. Maar deze film kan niet vroeg genoeg komen…. ohw 6 april. ? Goed genoeg ?

Red Sparrow

Ja, ik ben denk ik een van de weinige personen die he-le-maal klaar is met Jennifer Lawrence ?. Nooit echt een fan geweest. Dus deze trailer doet me niet zoveel. Van deze trailer gaat mijn motor niet echt lopen. Het gaat een film worden die, denk ik, zichzelf heel serieus gaat nemen. Maar uiteindelijk afloopt in een lachertje.

Dundee-The Son of a Legend Returns Home

Ik kon best lachen om deze trailer / reclame spot voor Australië ?. Simpel maar effectief. Chris Hemsworth heeft al eerder aan mij bewezen dat hij goed een komisch karakter kan neerzetten. Danny McBride vind ik niet fantastisch. Maar ik ben wel benieuwd naar deze film. Is het een must!? Nee. Maar de film lijkt me gewoon lekker makkelijk en grappig. En dat mag ook wel eens! Plus je hebt daarnaast ook nog Hugh Jackman, Margot Robbie, Liam Hemsworth, Isla Fisher, Luke Bracey en zelfs Russel Crowe en de enige echte Paul Hogan in één film. Oftewel iedere Hollywood acteur/actrice die je kent en uit Australië komt zal in deze film verschijnen! I’m Down…..Under! ?

Westworld Season 2

Seizoen 1 was fantastisch…. en seizoen 2 ziet er door deze trailer ook weer fantastisch uit! ? Westworld begon ik te kijken door de fantastische eerste trailer van seizoen 1 en de steen goede cast die erom heen stond! En het feit dat J.J. Abrams en Jonathan Nolan producers zijn hielp ook! ? De seizoensfinale was zo spannend dat ik niet kan wachten op dit seizoen, en door deze trailer sta ik al helemaal op springen. Als je seizoen 1 nog niet gezien hebt, dan is dat zeker een aanrader! Westworld is voor mijn een van de beste series op dit moment! ?

Dat waren dan alle Super Bowl trailers van dit jaar! Niet heel slecht toch!? Of vind jij van niet? ? Welke trailer vond jij het vetst/leukst of juist super dom? Persoonlijk, als ik ‘solo’ ? van deze trailers uitga, kijk ik het meest uit naar Mission Impossible en het minst uit naar Red Sparrow. Maar waar kijk jij het meest naar uit, of had je liever ook nog een andere trailer gezien?