Blog 2017-11-25T10:36:42+00:00

Wat zijn Vaulted Funko Pops? 🤔

Vele fans van een bepaalde serie zullen op een dag wakker worden en erachter komen dat een Pop! waar ze al jaren achteraan zitten toegevoegd is aan ‘The Vault’. 😱 *Dam Dam Daaa*. 😱 Maar wat is nou precies de zogenaamde Funko Pop Vault? 🧐

Star Wars The Last Jedi Movie Review! 🎬

Hij is alweer dik een maand uit, heeft al vele bezoekers getrokken, en staat nog steeds erg goed in de box-office cijfers. Ik heb het natuurlijk over niks anders dan Star Wars: The Last Jedi. 😎 Nu alle fans, en niet fans, hem vast al gezien hebben. Vond ik het wel tijd dat ik SPOILER heavy met jullie over deze film kon praten! 😁 

Funko Pop 2017 Quiz!

2017 is voorbij! Wat een jaar was dit weer voor ons Funko Fans! Een heleboel leuke releases hebben we dit jaar gezien en komend jaar zal dit alleen maar meer worden! Ik heb er al zin in, hopelijk jullie ook! 😁 Ik heb weer een leuke quiz voor je klaar staan waarin je je Funko 2017 kennis kunt checken!

Heb jij deze Marvel Funko Shorts video’s al gezien? 😁

Marvel is één groot powerhouse 💪, en zelfs dan druk ik het nog zacht uit! Of het nou om hun MCU (Marvel Cinematic Universe) gaat, hun animatie series, kleurrijke stripboeken of wat dan ook…. Met 17 films in de MCU en laatste Thor: Ragnarok, wat een groot succes is, kun je niet meer om Marvel heen!

Ben jij een Pop! Master? Part 2

Ben jij een echte POP master? Denk jij alles te weten over Funko en alles daarom heen? Nou wij zijn benieuwd! Doe de QUIZ en laat ons zien dat jij de enige echte POP master bent! Succes! 🤠

Wat is een Funko Pop Chase en hoe herken je ze?

Funko Pop komen voor in vele versies, van groot naar klein, Glow In The Dark tot Clear, noem het maar op! Met zoveel versies is het moeilijk bij te houden wat nou wat is. Geen zorgen  daar is het internet voor, of nu ik dan. In deze blog zullen we het hebben over de Funko Pop Chase! 

Funko Pop Fan! Damon

Hey Funko Pop Fans! We hebben weer een leuk interview voor je klaar liggen! 🙂 Dit keer zien we de verzameling van Damon. Hij spaart vooral Star Wars en Disney Funko Pops en hij neemt ze erg graag mee op reis!

Funko Pop Fan! Emmely

Welkom weer bij een nieuwe Funko Pop fan interview! 🙂 Dit keer laat Emmely haar collectie zien! Emmely is groot fan van Iron Man en dat kun je wel zien aan haar geweldige collectie!

Funko Pop Fan! Karlijn

Het is tijd om weer eens even te koekeloeren bij een Funko Pop fan! Karlijn heeft echt een super grote collectie! Meer dan 570 Funko Pops heeft ze in haar verzameling! WAUW!

Funko Pop Fan! Dennis

OHYES! Wat vinden wij het toch altijd weer leuk als we weer even binnen mogen spieken bij een Funko Pop fan! Deze week laat Dennis zijn badass collectie zien!

Funko Pop Fan! Jason

Het is weer tijd voor een nieuwe Funko Pop Fan! Na alle dames (Esther, Yoanna en Gabriella) is het nu eindelijk tijd voor een heer! Dit keer laat Jason zijn geweldige en leuke Funko Pop collectie zien. 🙂

Funko Pop Fan! Gabriella

Daar zijn we weer met een nieuwe Funko Pop Fan! Ondanks dat Gabriella nog niet zo lang is begonnen met verzamelen, heeft ze al een erg leuke collectie! Lees haar interview en check ook haar youtube kanaal!

Funko Pop Fan! Yoanna

Esther ging haar al voor met haar grote Funko Pop verzameling! Maar dit keer is het de beurt aan Harry Potter Funko Pop fan Yoanna, en ook zij heeft een hele mooie collectie!

Funko Pop Fan! Esther

Wat leuk! Esther durfde het aan om als eerste de Funko Pop fan rubriek te openen, en hoe! Wat een mooie collectie heeft ze! 🙂 Een echte Funko Pop fan! Lijkt het je ook leuk om mee te doen? Scroll dan naar beneden en schrijf jezelf in!

Ben jij een POP master?

Ben jij een echte POP master? Word jij wakker en sluit je ‘s nachts je ogen toe in gezelschap van je favoriete Funko? Ken jij alle nieuwe en oude Funko Pops en zie jij in 1 oogopslag om welke Funko Pop het gaat? Nou wij zijn benieuwd! Doe de QUIZ en laat ons zien dat jij de enige echte POP master bent! 

Verzamel jij je Funko Pop! in of buiten het doosje?

Waarschijnlijk ben je wel eens een foto van een Funko Pop collectie tegen gekomen op Instagram of Facebook. Je ziet dan vaak twee verschillende Funko Pop verzamelaars. Verzamelaars die hun Funko Pop in het doosje laten en verzamelaars die hun Pop! uit het doosje tentoonstellen. Waarom doet men dit en wat zal ik gaan doen?

Close